Αρχική Προγνωστικά Τα λεφτά… στις κάτω χώρες

Τα λεφτά… στις κάτω χώρες

0
psv
Dodekanisos

Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα έως και βαρετά πονταρίσματα και δεν ξέρετε τον τρόπο; Το Foxbet.gr μπορεί να σας… βοηθήσει μέσω του αναλυτικού οδηγού του για το Ασιατικό Χάντικαπ. Τι είναι, πως παίζεται, τι προσφέρει στον παίκτη.

Φέγενορντ – Αϊντχόφεν

Φέγενορντ

Παρότι ξεκίνησε την περσινή σεζόν με φιλοδοξίες… τίτλου γρήγορα τέθηκε εκτός της διεκδίκησης, με καθοριστικό το αρνητικό σερί 7 ηττών (χειρότερο της ιστορίας της) που έκανε στο ξεκίνημα του β’ γύρου.

Αϊντχόφεν

Κατέκτησε… ανέλπιστα το πρωτάθλημα, κερδίζοντας στο νήμα την κούρσα με τον Άγιαξ, ο οποίος έχασε βαθμούς την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη Ντε Γκράαφσαπ.

 

Βέστερλο – Σταντάρ Λιέγης

Βέστερλο

Αγχωτικά εξελίχθηκε η περσινή χρονιά καθώς εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Σταντάρ Λιέγης

Εκανε ποδαρικό με το αριστερό στη νέα σεζόν, χάνοντας το περασμένο Σάββατο 2-1 στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Κλαμπ Μπριζ.

Δείτε αναλυτικά στο foxbet.gr ολες τις αναλύσεις και τα προγνωστικά για το πρωτάθλημα του Βελγίου, το Σούπερ Καπ Ολλανδίας και όχι μόνο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments