Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Να αναδείξουμε νέα ταλέντα»

«Να αναδείξουμε νέα ταλέντα»

0
manolagkas_digenis
Dodekanisos
Τη φιλοσοφία που διέπει την ομάδα του Διγενή Κοσκινού, ανέλυσε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Μανωλάγκας, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή. Ο κ. Μανωλάγκας, αναφέρθηκε παράλληλα και στις επικείμενες εκλογές του σωματείου. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:
«Στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον σύλλογο. Αναζητούμε ανθρώπους οι οποίοι θα πλαισιώσουν τη διοίκηση και θα βοηθήσουν το σωματείο, όμως δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας στην οποία βρισκόμαστε, είναι δύσκολο να βρεθούν. Πάντως ακόμη και αν δεν προκύψει κάτι σχετικό, εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της».
Συνεχίζοντας ο Νίκος Μανωλάγκας μίλησε για τους στόχους που έχει η νυν διοίκηση του Διγενή:
«Στόχος της παρούσας διοίκησης είναι να προωθηθούν νέα παιδιά από τις ακαδημίες στην «πρώτη» ομάδα. Όλα γίνονται για τα νέα παιδιά, για να διασκεδάζουν το ποδόσφαιρο. Είναι πολυτέλεια για εμάς να διαθέτουμε πολλούς καλούς μικρούς ποδοσφαιριστές. Δεν είναι στόχος μας ο πρωταθλητισμός, όμως μπορούμε να πάμε ψηλά και να αναδείξουμε νέα ταλέντα, τα οποία τα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν τις μεγάλες ομάδες του τόπου μας».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments