Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γυρίζουν “σελίδα” στις Καλυθιές

Γυρίζουν “σελίδα” στις Καλυθιές

0
fasi6
Dodekanisos
Σε εκλογές οδηγείται ο Απόλλων Καλυθιών όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση του συλλόγου. Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή 22/5 και ώρα 11.00 στο πνευματικό κέντρο του χωριού.
Το παρών στην γενική συνέλευση έδωσαν μόλις 14 άτομα (Σάκης Πολυχρόνης, Αντώνης Αργύρας, Σταμάτης Μπότσης, Λευτέρης Κωστάκης, Λευτέρης Οργέττας Λευτέρης Αργυρού, Σάββας Καζέλης, Μιχάλης Μιχαλάς, Μάριος Αμερικάνας, Σπύρος Κόκκινος, Κυριάκος Συμιακός, Λευτέρης Σταυρής, Μιχάλης Σαββάκης, Τάσος Κώστας).
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών Σάκης Πολυχρόνης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την υπολειτουργία του νυν Δ.Σ. και επισήμανε ότι έχουν μείνει λίγα άτομα κοντά στην ομάδα. Επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι ξανά πρόεδρος και θα παραμείνει μέλος του νέου Δ.Σ. εάν φανεί ενδιαφέρον στις εκλογές.
Από την πλευρά του ο Αντώνης Αργύρας ήταν επικριτικός για όσους δεν έδωσαν το παρών στη συνέλευση και μίλησε με σκληρά λόγια για άτομα που κάνουν μόνο κριτική και δεν πάνε στις γενικές συνελεύσεις, ούτε καν στηρίζουν την ομάδα.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments