Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Να αγωνιστώ σε μεγαλύτερες κατηγορίες!”

“Να αγωνιστώ σε μεγαλύτερες κατηγορίες!”

0
Dodekanisos

Τον μεγάλο στόχο να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες εξέφρασε μέσω του news12 ο ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα Καρπάθου Μανώλης Σπανός. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός οποίος για ακόμα μια χρονιά βοηθάει τα μέγιστα τον Ποσειδώνα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπληκτική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Όσον αφορά στην εξαιρετική πορεία του Ποσειδώνα έως τώρα:

«Ο στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Φυσικά αυτό μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις άρχισε να φαίνεται και ταυτόχρονα να έρχονται πολύ καλά αποτελέσματα και σε δύσκολα παιχνίδια, αποτέλεσμα αυτού ήταν η πορεία της ομάδας έως τώρα να είναι κάτι παραπάνω από καλή. Σε αυτό έχει συμβάλει τα μέγιστα ο προπονητής μας Γιάννης Καραμηνάς».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ποσειδώνας θα διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία πρόσθεσε:

«Όπως είπα μέσα από την σκληρή δουλειά όλης της ομάδας, ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι και όχι μόνο να μείνουμε στην κατηγορία που ήταν ο αρχικός στόχος αλλά να έχουμε και ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία».

Για τους προσωπικούς του στόχους :

«Πρώτα απ΄όλα θέλω να είμαι υγιής. Να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου και φυσικά μεγάλος στόχος είναι να αγωνιστώ σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ακόμα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο κόσμο με υγεία πάνω απ΄όλα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments