Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι!”

“Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι!”

0
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένος για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Αστέρα Μασσάρων παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο news12 o προπονητής του συλλόγου Σάββας Σταυρίδης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει, ενώ αναφέρθηκε και στα μετεγγραφικά των «κυανόλευκων».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι έως τώρα, έχουμε 8 νίκες και μία ισοπαλία με τους αριθμούς να είναι υπέρ μας. Αυτή την περίοδο κάνουμε μια μίνι προετοιμασία που θα μας βρει έτοιμους, διότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουμε τον Ευκλή στο γήπεδό μας και μετά από τρεις μέρες παίζουμε με τον Ηρακλή Μ. για τον θεσμό του κυπέλλου».

Ποιες ομάδες πιστεύει να συνεχίσουν να βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία:

«Η γνώμη μου είναι ότι η Αθλέτικο, ο Πολύστρατος, ο Ευκλής και εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Ωστόσο και οι άλλες οι ομάδες μπορούν να κόψουν βαθμούς κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Κύπρος είναι μια από αυτές τις ομάδες, είναι σίγουρα μια υπολογίσιμη δύναμη. Το κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιδιομορφία και έτσι δεν μπορείς να πεις εκ των προτέρων ότι θα κερδίσεις σίγουρα».

Όσον αφορά τις μετεγγραφικές κινήσεις πρόσθεσε:

«Πέραν της απόκτησης του Μάκη Συμεωνίδη που έγινε για συγκεκριμένους αγωνιστικούς λόγους δεν θα γίνει κάποια άλλη προσθήκη στο ρόστερ, νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος, έχουμε μια καλή ομοιογένεια και δεν θέλουμε να την χαλάσουμε αφού είναι επιτυχημένη μέχρι τώρα.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments