Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Να βοηθάω τα νεαρά παιδιά με την εμπειρία μου!”

“Να βοηθάω τα νεαρά παιδιά με την εμπειρία μου!”

0
iskas logo
Dodekanisos

Την επιθυμία του να βοηθάει όσο γίνεται τα νεαρά παιδιά της ομάδας με την εμπειρία του, τόνισε με δηλώσεις του στο news12 ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Παστίδας Γιώργος Ισκάς. Ο πολύπειρος μέσος αναφέρθηκε στην φιλοσοφία του συλλόγου για τους νεαρούς παίκτες καθώς και στην έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Για τους στόχους και την πορεία του Αστέρα Π.:

«Η μέχρι τώρα πορεία είναι επιτυχημένη. Ο μεγάλος στόχος της ομάδας από την αρχή, ήταν η παραμονή στην κατηγορία και παράλληλα η προώθηση των νεαρών παικτών. Παρότι είναι ακόμα νωρίς έχουμε καλό υλικό σαν ομάδα και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Όσο πιο γρήγορα έρθει η παραμονή τόσο το καλύτερο αφού μέλημα της διοίκησης και του προπονητή είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε».

Σε ερώτηση για τα χρήματα που ξοδεύουν οι άλλες ομάδες για μετεγγραφές τόνισε:

«Ο στόχος του Αστέρα τα τελευταία χρόνια είναι να έχει έναν κορμό από 4-5 έμπειρους οι οποίοι θα πλαισιώνονται από νεαρά παιδιά. Για εμένα αυτό είναι το καλύτερο σε αυτές τις εποχές που ζούμε. Παρόλ΄ αυτά κάποιες ομάδες έχουν τον στόχο του πρωταθλητισμού και όπως είναι φυσικό ξοδεύουν πολλά χρήματα σε παίκτες ανεβάζοντας το μπάτζετ. Αυτό που κάνει ο Αστέρας πιστεύω είναι το καλύτερο και το πιο σωστό».

Για την πορεία του στον Αστέρα Π. :

«Όσον αφορά εμένα, θέλω με την εμπειρία μου να βοηθάω τα μικρά παιδιά, είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα και αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος. Είμαι προπονητής στις ακαδημίες και έχω ένα λόγο παραπάνω να είμαι κοντά στα μικρά παιδιά.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments