Αρχική Προγνωστικά Μυρωδιά …Χριστουγεννιάτικων αστεριών απόψε!

Μυρωδιά …Χριστουγεννιάτικων αστεριών απόψε!

0
champions league3
Dodekanisos

Με μεγάλο όπλο την ρέντα των τελευταίων ημερών μπαίνουμε δυνατά απόψε στην βραδιά των αστέρων. Χθες είχαμε για άλλη μια φορά το απόλυτο. Κάναμε το 3 στα 3 χθες και το αξιοσημείωτο είναι πως στα περισσότερα ματσάκια πέρασαν και οι εναλλακτικές μας κάτι το οποίο σημαίνει πως ήμασταν «πολύ μέσα» στα παιχνίδια. Πιο σταθεροί από ποτέ βρισκόμαστε στο 62% σε ότι αφορά τις συνολικές μας επιτυχίες με συνολικές επαληθεύσεις 260/421. Να δούμε λοιπόν τι έχουμε στο μενού για απόψε:

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ κωδ.100
( 1 ) 2,10 και ( 2 ) 2,75.

ΤΡΑΝΜΙΡ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ κωδ.109
( 1 ) 3,25 και ( 2 ) 1,85.
Για το κύπελλο της «Μπογιάς» ( JOHNSTONE’S PAINT-επίσημος χορηγός) τα έχουμε ξαναπεί και δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που θα τα προσεγγίσουμε για άλλη μια φορά. Εν τάχει να τα ξαναθυμίσω. Το κύπελλο όπου σπάνια βλέπουμε ( Χ ) ισοπαλία. Στα 40 ματς που έχουν διεξαχθεί έως τώρα είχαμε μόλις 5 ισοπαλίες!! Το ποσοστό; Στο 13%. Στην αντίστοιχη περσινή αγωνιστική είχαμε 8 στα 40 παιχνίδια. Ποσοστό πέρσι ήτανε στο 20%. Υπερισχύετε λοιπόν φέτος η επιλογή μας και θα τσιμπήσουμε και τα 2 ματσάκια, περισσότερο διπλωματικά παρά αγωνιστικά (που έτσι και αλλιώς οι προβλέψεις σε τέτοια ματς είναι παρακινδυνευμένες). Κορώνα ή γράμματα λοιπόν γιατί το νόμισμα «δεν κάθεται όρθιο». «Πληρωμένες διπλές» ή σπρώξιμο σε δελτίο με ομίλους RA-RB είναι σωστή προσέγγιση κατά παράδοση.

ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑ’Ι’ – ΑΡΣΕΝΑΛ κωδ.101
Ο Γάλλος ( Βενγκέρ) και θέλει και δεν θέλει!! Παρατάσσει μια ενδεκάδα με πάρα πολλές ελλείψεις θεωρώντας ότι είναι έτοιμοι οι πιτσιρικάδες του να σταθούν σε ένα τέτοιο ματς. Σαφώς και η Γαλατά είναι τραγική και έχει «τα δικά της» αλλά μην ξεχνάμε την αλλαγή προπονητή που φέρνει άλλον αέρα και φάνηκε αυτό στο προηγούμενο ματς (άνετη νίκη 2-1 εντός με δυνατή Ακίσασπορ). Η Γαλατά θα φροντίσει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ με καλή εμφάνιση και να «περάσει» στην εξέδρα ότι κάτι έχει αλλάξει. Μαζί της στο καλοπληρωμένο ( HM 1 ) 2,60 και ( ΗΜ Χ ) 1,95. Το ματς δεν θα έχει καμία σχέση με το 1ο ματς στην Αγγλία. Λογικά η ροή του αγώνα θα το πάει και στο ( 2-3goal ) 1,90.

ΜΟΝΑΚΟ – ΖΕΝΙΤ κωδ.104
Ματς για γερά «συκώτια». Πέρα από την ψυχολογική πίεση που θα υπάρχει στο ματς θα υπάρχει επίσης και πολύ τρέξιμο καθώς κάθε ομάδα θα προσπαθήσει από νωρίς να επιβάλλει τον ρυθμό της. Η ποιοτική ισορροπία στο ρόστερ των ομάδων και Ο απώτερος σκοπός ( πρόκριση ) θα μας δώσει το ( ΗΜ Χ ) 1,90. Εν συνεχεία θα βαδίσω αργά προς το πιθανό ( 2-3goal ) 1,75.

ΧΟΚΕ’Ι’ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ
ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΠΕ’Ι’ ΛΑ’Ι’ΤΝΙΝΓΚ – ΚΑΛΓΚΑΡΙ ΦΛΕ’Ι’ΜΣ κωδ.505
Όσο και να προσπάθησα να βγάλω επιπλέον σημείο στο σημερινό κουπόνι ποδοσφαίρου δεν με ενέπνεε κάτι άλλο. Στοιχηματικό καταφύγιο λοιπόν σε αυτό που μας ταιριάζει και τα πάμε περίφημα (σε αυτό λογικά έχει συμβάλει και η Παναγία….εεε Άγγελε;) Έχουν πάρει φόρα για τα καλά εκατέρωθεν οι εμπροσθοφυλακές των 2 ομάδων.
M.Ο τερμάτων στα τελευταία 5 ματς :
Τορόντο 4,4 και Κάλγκαρι 3,2.
Βασικό ποντάρισμα το ( Over 5,5 ) 1,70 δαγκωτό !! Και επειδή το Τορόντο αυτό το σερί σκοραρίσματος το έκανε με πολύ καλύτερες ομάδες από αυτές που αγωνίστηκε το Κάλγκαρι θα πάω με τον πιο βατό άσσο ( 1 ) 1,70.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments