Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας!»

«Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας!»

0
sarikas
Dodekanisos

Δηλώσεις στο επίσημο site του συλλόγου για την πολύ κακή εμφάνιση στο πρόσφατο παιχνίδι με την Καλλιθέα και την ήττα με 66 – 54 έκαναν οι προπονητές Σαρίκας και Καρακωνσταντής καθώς και ο αθλητής Μιχάλης Μοσχούς. Συγκεκριμένα είπαν:

Μιχάλης Μοσχούς: «Χάσαμε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και πειθαρχίας στο παιχνίδι μας, είχαμε αργές επιστροφές με συνέπεια να δώσουμε πολλά εύκολα καλάθια, χάσαμε τη μάχη των Rebound με αποτέλεσμα να δίνουμε δεύτερη και τρίτη επίθεση στην αντίπαλη ομάδα. Επιθετικά πήραμε επιπόλαιες και βιαστικές επιθέσεις ενώ στην άμυνα που κερδίζονται οι αγώνες δεν είχαμε όλα αυτά που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα, δυστυχώς για εμάς τα είχε η Καλλιθέα ,επίσης πολλά από αυτά που δουλέψαμε με τους προπονητές μας στην προπόνηση δεν τα βγάλαμε στο παιχνίδι μας, π.χ ξέραμε ότι θα μας παίξουν για 30΄ ζώνη 2-1-2, παρ όλα αυτά εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν αξιοποιήσαμε την όλη προετοιμασία που κάναμε και ίσως αυτό να έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, δεν πτοούμαστε όμως μία ήττα είναι μόνο ,ίσως μας κάνει καλό, καλύτερα τώρα παρά μετά. Υπόσχομαι από μεριάς μου πως θα δουλέψω πιο σκληρά στις προπονήσεις, ξέρω το ίδιο θα κάνουν και οι συμπαίκτες μου ώστε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο αυτό που μας αρμόζει Στην ομάδα υπάρχει ταλέντο και πρέπει ν αρχίσουμε να το δείχνουμε. Συγχαρητήρια στη Καλλιθέα που πλέον άλλαξε όλα τα δεδομένα στην υπόθεση play off.»
Σαρίκας-Καρακωνσταντής: «Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Καλλιθέα για την δίκαιη και καθαρή νίκη της, καθώς και στους διαιτητές του αγώνα τους κύριους Νικηφορίδη και Μορφωπό για την πολύ καλή διαιτησία τους, μπορεί να έγιναν κάποια λαθάκια εναντίον μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν επηρέασαν ή αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Κανένας αγώνας δεν κερδίσθηκε προτού καν ξεκινήσει και κανένας αγώνας δεν χάθηκε προτού τελειώσει. Την ήττα αυτή την αναλαμβάνουμε προσωπικά “εμείς” οι προπονητές, γιατί την όποια εικόνα παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο μία ομάδα ευθύνεται ο προπονητής της ,δεν είχαμε συγκέντρωση με αποτέλεσμα όλα να μας πάνε στραβά, χάσαμε τα Rebound, κάναμε λάθη στις μεταβιβάσεις της μπάλας, οι βοήθειες στην άμυνα πήγαν περίπατο, δεν καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και επιθετικά δεν είχαμε αρμονία. Απλά ήμασταν πολύ κακοί σε όλα. Δεν μπορεί να σταθεί ως δικαιολογία η 4 σημαντικές απουσίες για εμάς (Λαμπριανό,Σιώκο,Συμιακό,Τσιγάρο) απλά δεν το δέχομαι, ομάδα είμαστε και πρέπει να σηκώσουν και οι υπόλοιποι παίκτες το μερίδιο ευθύνης τους, σίγουρα πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες, πολλές φορές μπορούν να είναι ήρωες ή μοιραίοι, αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήμασταν “εμείς” σε μία παρωδία του αθλήματος. Δεν είναι αυτή η εικόνα μας, πρέπει να τη σβήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνετε από τη μνήμη μας και να προχωρήσουμε. Οι νίκες για να έρθουν χρειάζεται ταλέντου επανάληψη τους χρειάζεται χαρακτήρα. Σίγουρα έχουμε πολύ ταλέντο μέσα στην ομάδα άρα μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε ,χαρακτήρα δεν έχουμε άρα μπορούμε να χάσουμε και από τον οποιοδήποτε. Πρέπει να φτιάξουμε χαρακτήρα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments