Μπιτς βόλεϊ: Κύπελλο Δωδεκανήσου 2020 - 1ο τουρνουά

0

Ολοκληρώνονται σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων που θέλουν να αγωνισθούν στο 1ο τουρνουά ανδρών – γυναικών του ‘Κυπέλλου Δωδεκανήσου’ που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ το ερχόμενο σαββατοκύριακο (11 & 12 Ιουλίου).

Το τουρνουά είναι αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, περιλαμβάνεται στο επίσημο πανελλήνιο Καλεντάρι Ειδικών Διοργανώσεων και θα διεξαχθεί στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα.

Στο κυρίως ταμπλό θα αγωνισθούν 8 ομάδες ανδρών και 8 γυναικών ενώ αν δηλώνουν περισσότερες ομάδες θα διεξαχθούν προκριματικά.

Τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής βόλεϊ με την αρωγή του ΔΟΠΑΡ προετοιμάζουν την εγκατάσταση για υποδεχτεί τη σημαντική αυτή διοργάνωση.

Συνδιοργανωτές στο φετινό σιρκουί της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΔΟΠΑΡ, χορηγοί οι επιχειρήσεις «Ξυλοσοφία – Στάθης Μαθιουδάκης» και «Εργαστήριο Ξυλουργικών Εφαρμογών – Γιώργος Γκιζέττης» ενώ υποστηριχτές είναι η “Blue Star Ferries”, τα παγωτά “κρι-κρι”, η κάβα “Κυριακούλης” και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.