Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Μπιτς βόλεϊ: Κύπελλο Δωδεκανήσου 2020 – 1ο τουρνουά

Μπιτς βόλεϊ: Κύπελλο Δωδεκανήσου 2020 – 1ο τουρνουά

0
Dodekanisos

Ολοκληρώνονται σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων που θέλουν να αγωνισθούν στο 1ο τουρνουά ανδρών – γυναικών του ‘Κυπέλλου Δωδεκανήσου’ που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ το ερχόμενο σαββατοκύριακο (11 & 12 Ιουλίου).

Το τουρνουά είναι αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, περιλαμβάνεται στο επίσημο πανελλήνιο Καλεντάρι Ειδικών Διοργανώσεων και θα διεξαχθεί στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα.

Στο κυρίως ταμπλό θα αγωνισθούν 8 ομάδες ανδρών και 8 γυναικών ενώ αν δηλώνουν περισσότερες ομάδες θα διεξαχθούν προκριματικά.

Τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής βόλεϊ με την αρωγή του ΔΟΠΑΡ προετοιμάζουν την εγκατάσταση για υποδεχτεί τη σημαντική αυτή διοργάνωση.

Συνδιοργανωτές στο φετινό σιρκουί της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΔΟΠΑΡ, χορηγοί οι επιχειρήσεις «Ξυλοσοφία – Στάθης Μαθιουδάκης» και «Εργαστήριο Ξυλουργικών Εφαρμογών – Γιώργος Γκιζέττης» ενώ υποστηριχτές είναι η “Blue Star Ferries”, τα παγωτά “κρι-κρι”, η κάβα “Κυριακούλης” και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments