Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Μπάσκετ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Διαγόρα

Μπάσκετ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Διαγόρα

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα δυο παιχνίδια της πρεμιέρας των τοπικών πρωταθλημάτων μπάσκετ εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα. Αναλυτικά:

“Μετά τα όσα συνέβησαν στα δύο χθεσινά παιχνίδια της πρεμιέρας των τοπικών πρωταθλημάτων της ομάδας μας κόντρα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (κορασίδες) και Κολοσσό 2 (παίδες), είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση, στην οποία διεξήχθησαν οι αγώνες για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας. Για όσους δεν το αντιλήφθηκαν και οι δύο αγώνες στο κλειστό μας γυμναστήριο διεξήχθησαν χωρίς «24άρι», διότι τα μέλη του Σ.Κ.Κ.Δ. (κριτές) δεν ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι ομάδες, να κάνουν επιθέσεις στα «τυφλά» και το μπάσκετ να γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω.

Είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο γήπεδο μας και δεν θα επιτρέψουμε ξανά να υπάρξει κάτι αντίστοιχο, τουλάχιστον μέσα στην έδρα μας. Το μπάσκετ κοιτάζει μπροστά, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις… προσταγές του και δεν θα ανεχθούμε ξανά, κανείς να παίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα όλων των παιδιών”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments