Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοσκιού: «Κάτι έπρεπε να αλλάξει!»

Μοσκιού: «Κάτι έπρεπε να αλλάξει!»

0
12
Dodekanisos

Την άποψη πως κάτι έπρεπε να αλλάξει μήπως και μπορέσει η ομάδα να μπει στον δρόμο των επιτυχιών, εξέφρασε με δηλώσεις στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM, ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Σταμάτης Μοσκιού. Μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Εμείς οι προπονητές κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Αυτή είναι η μοίρα μας. Όταν τα αποτελέσματα είναι θετικά, όλα είναι καλά. Όταν όμως είναι αρνητικά, υπάρχει πρόβλημα. Έτσι είναι και αυτό το γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Όταν απολύεται ένας προπονητής δεν σημαίνει ότι είναι κακός ή δεν έκανε την δουλειά του σωστά. Στη δική μου περίπτωση και παρά το ότι έχω πάρα πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν πίστευα ότι θα μπορούσαν να μαζευτούν τόσα πολλά προβλήματα μαζί. Το βασικότερο ήταν το ότι δεν ερχόντουσαν οι περισσότεροι παίκτες στις προπονήσεις και ποτέ δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε όλοι μαζί»
Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα εξής:
«Ο Απόλλωνα δεν αξίζει την θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα μπορέσει να ανακάμψει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments