Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Κολοσσός: «Υπερήφανοι για τα παιδιά!»

Κολοσσός: «Υπερήφανοι για τα παιδιά!»

0
kolossos pampaides
Dodekanisos

Από τον ΑΟ Κολοσσός πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου που έχει να κάνει με την πρεμιέρα των «μικρών» πρωταθλημάτων στο μπάσκετ. Συγκεκριμένα:
«H 1η αγωνιστική των πρωταθλημάτων σχεδόν τέλειωσε και όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό δείχνοντας μεγάλο αγωνιστικό ζήλο πειθαρχώντας στις απαιτήσεις των προπονητών.
Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων έχουν ως εξής :
Έφηβοί : ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ 32-62
Παίδες : ΕΛΠΙΔΑ –ΚΟΛΟΣΣΟΣ 26-87
Παμπαίδες : ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ 92-23
ΚΟΛΟΣΣΟΣ Α- ΚΟΛΟΣΣΟΣ Β 82- 7
Κορασίδες : ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ 26-48
Αισθανόμαστε περήφανοι για όλους τους αθλητές /αθλήτριες μας ανεξαρτήτου αποτελέσματος και διαφοράς πόντων. Σύμφωνα με το καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό η φιλοσοφία του Α.Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ είναι η ανάδειξη του αθλητισμού μέσω της καλλιέργειας της καλαθοσφαίρισης , βάση των αρχών της συμμετοχικότητας και του ευ αγωνίζεσθε. Ως εκ τούτου δεν ξεχωρίζουμε τα παιδιά σε ικανά ή μη ικανά , σε έτοιμα ή ανέτοιμα, σε αυτά που δεν μπορούν ή αυτά που μπορούν , αλλά αναλόγως της χρονολογικής και προπονητικής ηλικίας τους. Η συμμετοχή όλων των παιδιών του συλλόγου μας σε επίσημους αγώνες θεωρείται δεδομένη ακολουθώντας πιστά τις αρχές των ίσων ευκαιριών και του μη ελιτισμού».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments