Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Μοιρασιά” στην Λάρδο!

“Μοιρασιά” στην Λάρδο!

0
DSC09187
Dodekanisos

Με το ισόπαλο 1-1 έληξε η αναμέτρηση στην Λάρδο ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον ΑΕΡΑ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικης της Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος οι ομαδες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς έχοντας από μια καλή στιγμή. Στο 2΄ο Ταγκάεφ σούταρε με τον Τσβετκφσκι να αποκρούει και στο 5΄σουτ του Μασάδο με τον Μήλιο να διώχνει εντυπωσιακά. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πλασέ του Ευαγγελίδη Σ. μετά από ωραία κάθετη του Ζουρούδη. Μετά το γκολ που δέχθηκε ο ΑΕΡΑ ανέβηκε ελέγχοντας το ρυθμό, δίχως όμως να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του τερματοφύλακα πέραν από ένα μακρινό σουτ του Μαλλιάκα στο 29΄. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν οι κυρίαρχοι σπαταλώντας αρκετές ευκαιριες για να σκοράρουν. Τελικα η υπεροχή τους καρποφόρησε και στο 77΄ο Μασαδο με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1. Στα τελευταία λεπτά δεν συνέβη κάτι αξιόλογο με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
Διαιτήτευσε ο κ. Ράδος (Βασιλείου, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Μηλιός, Καλοπήτας, Παπαϊωάννου, Πομπού, Νικόλλι, Ευαγγελίδης Ι., Ευαγγελίδης Σ., Ταγκάεφ, Ζουρούδης, Μπεννούρ(77΄Ζερβός), Χαρίτος Ε.
ΑΕΡΑ: Τσβετκόφσκι, Πάλλας(80΄Κιόττου), Ροκάϊ, Επιφάνης, Μαλλιάκας, Κατσαρης, Κασιώτης, Νικολής(53΄Τριχιας), Πλύγκος, Μασάδο, Καντιμοίρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments