Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επεισοδιακό διπλό του Κλεάνθη!

Επεισοδιακό διπλό του Κλεάνθη!

0
DSC09188
Dodekanisos

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο οποίο υπήρξε και διακοπή για διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ο Κλεάνθης κέρδισε εύκολα με 4-0 εκτός έδρας την Δόξα Ψίνθου, παίρνοντας έτσι την 11η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας.
Στο ξεκίνημα και συγκεκριμένα στο πρώτο 30λεπτο οι ομάδες μπήκαν δυνατά δημιουργώντας αρκετές ευκαριες για να ανοίξουν το σκορ χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 35΄έγινε η φάση που <<σημάδεψε>> την αναμέτρηση όταν ο κ. Ατσικνούδας καταλόγησε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων σε ανατροπή του Γεωργαλλή, ξεσηκωνοντας τους Ψινθενούς που διαμαρτυρήθηκαν έντονα με συνεπεια να υπάρξει διακοπή για αρκετή ώρα στο ματς. Το παιχνίδι μετά από περίπου ενα 20λεπτο ξεκίνησε εκ νέου με τον Γεωργαλλή να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να κάνει το 0-1 οπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Παραδεισιώτες ήταν καλύτεροι και στο 52΄διπλασίασαν τα τέρματα τους με κοντινό πλασέ του Πελέκη. Στο 70΄και πάλι ο Πελέκης με προβολή πέτυχε 0-3 καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη για την ομάδα του. Η ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη δεν σταμάτησε εκεί και λίγο πριν το φινάλε ο Γιαννίκος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-4 .
Διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας, (Λάζος, Τάσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Ηλίας, Τσομπάνογλου, Ορφανός Χ., Μπαρμπαντώνης Ι., Στελλάς(40΄λ.τρ.Χατζηνικόλας), Κυριαζής, Ορφανός Δ., Ορφανός Β., Κοστομοίρης(18΄λ.τρ.Τσούλλος), Λυριστής Θ.(61΄Μπαρμπαντώνης), Λυριστής Μ.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Φουσάτζα, Δαλκίδης, Καρίκης(88΄Γρηγοριάδης), Σορωνιάτης, Πελέκης, Γιαννίκος, Αλεξανδρίδης (75΄Σαϊτης), Σκόρπος, Θεοδωρακόπουλος, Γεωργαλλής(Μπαγιολάρι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments