Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

0
Dodekanisos

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Διγενή και ΑΕ Κατταβιάς στο γήπεδο Κοσκινού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Κουμπιάδης, ενώ για τον Διγενή ισοφάρισε ο Τζουανάκης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς αφού μόλις στο 1΄ άνοιξαν το σκορ με την καρφωτή κεφαλιά του Κουμπιάδη μετά από φάουλ του Νασόπουλου. Στη συνέχεια μετά το πρώτο τέταρτο η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς ανέβασε ρυθμό έχοντας την κατοχή. Στο 21΄ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με το ωραίο διαγώνιο σουτ του Τζουανάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Μέχρι την ανάπαυλα ο Διγενής πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα και έτσι το ισόπαλο 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» είχαν για περίπου ένα μισάωρο την υπεροχή αλλά δεν απειλούσαν άμεσα την αντίπαλη εστία. Από την άλλη στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα και με τον τερματοφύλακα Παπαβεργή να είναι σε καλή μέρα. Το φινάλε έφερε της ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε μια ένταση κατά την έξοδο των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας. Οι ψυχραιμότεροι ωστόσο ηρέμισαν τα «πνεύματα» και έληξε κάπου εκεί το θέμα που δημιουργήθηκε.

Φάσεις και γκολ

1΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Νασόπουλου, ο Κουμπιάδης με κεφαλιά θα κάνει το 0-1.

12΄ Σουτ του Παπασταμάτη έξω από την περιοχή, δύσκολα στη γωνία του ο Παπαβεργής.

21΄ Με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ ο Τζουανάκης θα ισοφαρίσει σε 1-1.

51΄ Σουτ του Στεφανάκη, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

67΄  Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιλασίν Κ., ελάχιστα άουτ.

78΄ Φάουλ του Κετσέ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

86΄ Φάουλ του Τζουανάκη, η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά και ο Παπαβεργής θα βγάλει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

87΄ Απευθείας φάουλ του Κετσέ, εντυπωσιακά θα διώξει ο Παπαβεργής.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Τζουανάκης  και Κετσές (για όσο αγωνίστηκε), από την ΑΕ Κατταβιάς οι Παπαβεργής και Μαριεττάκης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Γιακουμάκης, Βλάχος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μοσκιού (58΄ Κετσές), Κώτης, Παπασταμάτης, Τσιπιζίδης, Μικκιού, Καρπαθάκης (89΄ Χεκιμάι), Χωρίτης, Χουτεσιώτης, Νίκας (71΄ Διακάκης), Τζουανάκης

ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Μαριεττάκης, Σαλαμαστράκης, Κουμπιάδης, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Κ. (84΄ Δημητριάδης), Μαντινάος, Κούτσι, Στεφανάκης, Μήτρου (90΄ Ανανιάδης), Νασόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments