Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βρήκε τα …πατήματα του!

Βρήκε τα …πατήματα του!

0
Dodekanisos

Ένα πολύτιμο “τρίποντο” πανηγύρισε σήμερα ο Φοίβος! Η ομάδα της Κρεμαστής άφησε για τα καλά πίσω της την βαριά ήττα στον Αρχάγγελο από τον Άρη και μετά τη νίκη επί του ΔΙΑ Κω (την περασμένη εβδομάδα), επικράτησε και του Ηρακή στα Μαριτσά με 3 – 1 και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, η ομάδα της Κρεμαστής επέβαλλε τον ρυθμό της στην επανάληψη και “σφράγισε” τη σημαντική νίκη.

Τα γκολ

Στο 33′ ο Καλημέρης εκτέλεσε φάουλ και ο Παϊζάνος με κοντινό πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 58′ ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Τζιβίλογλου και Γκινή και τελικά ο πρώτος με κοντινό πλασέ έκανε το 0 – 2.
Στο 82′ ο Καλημέρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Τζιβίλογλου με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0 – 3.

Στο 89′ ο Μ. Λυριστής εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και από κοντά ο Θ. Λυριστής έκανε το 1 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Λάζος, Μπέκας). Στο 75′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα ο Χ. Βασιλώττος. Παράπονα και για τη φάση της αποβολής αλλά και γενικά για τη διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Σκυλλάς, Λολάκης (83′ λ.τ. Καρίκης), Μπιλιάς, Παπακωνσταντής, Παπαδημήτρης, Θαρρενός (56′ Ε. Βασιλώττος), Φελεσάκης (11′ λ.τ. Σιαμαντούρας), Μ. Λυριστής, Λερογιάννης (79′ Τσαλώλης), Θ. Λυριστής, Χ. Βασιλώττος
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Σ. Ορφανίδης, Χατζησάββας, Παϊζάνος (85′ Ζαχαρίας), Φωτεινής, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου (84′ Πανταζόπουλος), Ν. Ορφανίδης (11′ λ.τ. Στεφανίδης, 59′ Ταφάνι), Γκινής, Καλημέρης, Καραγεωργίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments