Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

0
kleanthis fasi
Dodekanisos

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Παραδείσι ανάμεσα σε Κλεάνθη και Άρη. Μοναδική ευκαιρία έχασε για τους γηπεδούχους ο Γκινής όταν εκτέλεσε πέναλτι στο 90΄ με τον Βαρέλη να του λέει “οχι”.

Τους βαθμούς μοιράστηκαν Κλεάνθης και Άρης αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Παραδείσι, για την 20η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στην πρώτη ευκαιρία τους στο ματς άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Μπαούρη στο 12΄ ,ωστόσο οι πανηγυρισμοί τους κράτησαν μόλις για δύο λεπτά καθώς οι Αρχαγγελίτες έκανε το 1-1 με το ωραίο σουτ του Μαρκόπουλου. Σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Το πρόβλημα των ομάδων εκατέροθεν ήταν η εύκολη δημιουργία φάσεων και αποτέλεσμ αυτού ήταν να μην έχει πολλές. Στο 72΄ ο Μπαϊρακτάρης σπατάλησε μοναδική ευκαιρία όταν από θέση τετ α τετ αστόχησε και στο 90΄ οι Παραδεισιώτες πήγαν να «κλέψουν» το τρίποντο όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκίκα στον Γιαννίκο. Ο Γκινης ανέλαβε την εκτέλεση με τον Βαρέλη να αποκρούει στην γωνία του, να κρατάει το 1-1 και να δίνει τον βαθμό στην ομάδα του.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης (Λάζος, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Καρίκης, Φωτεινής, Μπαούρης, Γιατσιάτσος, Πλύγκος (76΄ Θάνος), Γκινής, Πελέκης (12΄ λ.τρ. Κρομμύδας), Καλημέρης, Γιαννίκος (90΄ Καψαλάκης), Ποζατζίδης

ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας (72΄ λ.τρ. Σκυλλαράκης), Κοντόγιαννος, Γιαννιού, Σταμούλης, Γκίκας, Πατσιαούρας, Συμεωνίδης, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος, Μάλλιος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments