Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σόου Κακλαμάνου στα Μάσαρι!

Σόου Κακλαμάνου στα Μάσαρι!

0
Dodekanisos

Ο πολύπειρος φορ Αλέκος Κακλαμάνος πέτυχε χατ τρικ στην επικράτηση της ομάδας του με 3-2 στα Μάσαρι με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα.

Με τον Αλέκο Κακλαμάνο να βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε εξαιρετική μέρα και να πετυχαίνει προσωπικό χατ τρικ ο Κλεόβουλος κέρδισε με 3-2 τον Αστέρα Μ. στα Μάσαρι με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να προβληματίζυν με τις εμφανίσεις τους στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

ΟΙ φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στο 8΄ μετά από σέντρα του Μπολομπάνι ο Κακλαμάνος Α. με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Τελικά λίγο πριν την ανάπαυλα οι Λινδιακοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Κολιοκώστας έκανε το δυνατό σουτ ο Καραγιάννης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κακλαμανος έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη ο Κλεόβουλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 61΄ ο Κακλαμάνος με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Λίγο αργότερα ο Μίρτσεφ στο 73΄ με πλασέ μείωσε σε 1-2 ξαναβάζοντας στο παιχνίδι την ομάδα του. Στο 76΄ ο Κακλαμάνος ήταν και πάλι εκεί κάνοντας από κοντά το 1-3. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν το τελικό σκορ αφού ο Μίρτσεφ με απευθείας φάουλ μείωσε στο 94΄ σε 2-3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Καλκαβούρας, Μπερδεμπές)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Καραγιάννης, Δημητριάδης (64΄ Φωτάρας), Διονυσακόπουλος, Βασιλειάδης (46΄ Πλαγγέντης), Μπαϊρακτάρης, Κώστας, Καλοπήτας, Χατζημανώλης, Μίρτσεφ, Λούππος (89΄ Μαυριός), Κιλασίν Ε.

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κωστάκης, Κλημαντής, Κολιοκώστας, Μπολομπάνι (78΄ Κολιάδης), Κακλαμάνος Μ., Χαμιτάι, Παπαοικονόμου (92΄ Παναγιώτου), Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Α. (87΄ Γανωτάκης), Χαρίτος

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments