Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απομακρύνθηκε και άλλο η Δόξα Ψ.

Απομακρύνθηκε και άλλο η Δόξα Ψ.

0
doxa oloi
Dodekanisos

Ο Μιχάλης Λυριστής έδωσε για ακόμα μια φορά τη λύση στην ομάδα του αφού πέτυχε το μοναδικό – νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.

Σημαντικό τρίποντο παραμονής το οποίο την απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού πέτυχε η Δόξα Ψ. καθώς επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Π. στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισοροπημένο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις ωστόσο να τα χαλάνε στην τελική ενέργεια. Από την άλλη το σύνολο του Κώστα Πάττα δεν κατάφερε να φτιάξει ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του τερματοφύλακα Ηλία.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Σωτηρόπουλου πίεσαν αρκετά και στα μέσα του ημιχρόνου (64΄ ) ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ που εν τέλει τους χάρισε το πολύτιμο τρίποντο. Ο Λυριστής Μ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του Παπαμιχαήλ για το τελικό 1-0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Γιακουμάκης, Ράδος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ Ψ.: Ηλίας, Καρίκης (40΄λ.τρ. Μπατέστας), Στελλάς, Τσοπάνογλου, Δαλκίδης, Ορφανός Δ., Σαββούλης, Μπαρμπαντώνης, Κωστομοίρης Β. (73΄ Πετράς), Χατζηνικόλας, Λυριστής Μ.

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ, Λικομέτι (54΄ Καλαγρής), Ισκάς, Χαριτάκης, Κυπριώτης, Φελεσάκης (66΄ Πολυχρόνης), Καρύδης, Μπάρδης (72΄ Αποστολάτος), Λολάκης, Στεργιόπουλος, Πάπα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments