Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν τους βαθμούς Αναγέννηση Ε. και Αθλέτικο Αφάντου

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Αναγέννηση Ε. και Αθλέτικο Αφάντου

0
euagoras athletiko1
Dodekanisos

Από έναν βαθμό κατάφεραν να πάρουν Αναγέννηση Έμπωνας και Αθλέτικο Αφάντου καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στη Σάλακο, σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας (2ος όμιλος).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν στα πρώτα κιόλας λεπτά να προηγούνται με 2-0. Στο 4΄ ο Κωνσταντάκης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0 ενώ ο Δημητρόπουλος στο 8΄ με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν από την τροπή του παιχνιδιού και πίεσαν. Στο 14΄ ο Πεζουβανάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μειώνοντας άθελά του σε 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα (19΄ ) ο Μπάλλα έφερε το ματς στα ίσια αφού με πλασέ έγραψε το 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να δείχνουν ευχαριστημένες από τον βαθμό της ισοπαλίας και το 2-2 να μην διαφοροποιείται μέχρι το φινάλε.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Βούλγαρη, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ε.: Γυφτάκης, Πεζουβανάκης, Τσαγκαράκης, Καρακόπουλος, Κωνσταντάκης Γ., Χατζηγιαννάκης, Σφυράκης, Φλοσκάκης (60΄ Γιασιράνης Ι.), Γιασιράνης Ν., Σακαρέλης, Δημητρόπουλος

ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ: Γουργούλιας, Ηλίας, Μοσχηδιού, Κρητικός (80΄ Μοσχούς), Καλογήρου, Λόγγος (80΄ Τζαφεράι), Μπακίρης (86΄ Τζελάι), Στάθης, Χαμάλης, Μπάλλα, Γεννημαχλέλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments