Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανά – Γούλα για Νηρέα στο 93’!

Ανά – Γούλα για Νηρέα στο 93’!

0
Dodekanisos

Με γκολ του Γούλα στις καθυστερήσεις η Χάλκη ισοφάρισε το Νηρέα και έτσι απέφυγε την ήττα στο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που διεξήχθη το μεσημέρι στο γήπεδο Κρεμαστής.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν από τις στιγμές τους και τελικά δεν αναδείχθηκε νικητής παρότι οι γηπεδούχοι έφτασαν στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν.

Στο πρώτο μέρος δεν μπήκε γκολ με τις άμυνες των δύο ομάδων να αναδεικνύονται πρωταγωνίστριες. Στην επανάληψη ο Νηρέας μπήκε λίγο πιο ορεξάτα έχοντας την κατοχή χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Αυτό μέχρι τον 69’ όταν ο Καμπούρης των γηπεδούχων με ατομική ενέργεια βρήκε χώρο για το σουτ, το οποίο επιχείρησε αλλά ο συνονόματος του τερματοφύλακας της Χάλκης απόκρουσε προσωρινά. Εκεί όμως καραδοκούσε ο Παπαγεωργίου που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στη συνέχεια η Χάλκη πίεσε και τελικά κατάφερε στο 93’ όταν ο Παπάνικολάου σέντραρε από δεξιά και ο Γούλας με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αξιώτη που ήταν αδύνατο να αντίδραση από αυτή την απόσταση (1-1).

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Βλάχος, Ζαννετίδης και Κουλουρίδης.
ΝΗΡΕΑΣ: Αξιώτης, Ζούρδης Φ, Καβάζης, Κοκκάρης, Μοσκιού, Παπανικολάου, Σινάνι, Καμπούρης (85’ Ζούρδης Μ.), Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ραφτόπουλος (70’ Αναγνώστου), Σταυλάς
ΧΑΛΚΗ: Καμπούρης, Δράμης, Κωστίδης (80’ Φλεβάρης), Κυπραίος, Γεωργίου, Φέρο, Καβουκλής, Φλάγκος (71’ Παπανικολάου), Τσιώνης, Γούλας, Κρητσιώτης (75’ Αράπης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments