Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μασάδο για… φίλημα!

Μασάδο για… φίλημα!

0
masado afantou
Dodekanisos

Έχοντας για ακόμα ένα παιχνίδι σε εξαιρετική μέρα τον Βάντερ Μασάδο ο ΑΕΡΑ νίκησε σχετικά εύκολα με 3-1 τη Δόξα Καρδάμαινας στ΄ Αφάντου με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει 2 γκολ και να δίνει μια ασσίστ.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι έχοντας την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του παιχνιδιού.  Στο 35΄ κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Μασάδο ο οποίος μετά από πάσα του Φιλιππάκου πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0. Μάλιστα λίγο πριν το φινάλε της ανάπαυλας ο έμπειρος Βραζιλιάνος έκανε το 2-0 με ωραίο σουτ στο «παραθυράκι».

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε και στο 55΄ η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα έκανε τρία τα τέρματά της. Ο Μασάδο έκανε την εξαιρετική κάθετη στον Πλύγκο με τον τελευταίο να νικάει τον Γιακούμαρο για το 3-0. Στο 61΄ ο Μασάδο σούταρε με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με την κεφαλιά του Οχτάρα ύστερα από σέντρα του Χατζηαντωνίου.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Ορφανός, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσει των ομάδων:

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Γαργάλης (50΄ λ.τρ. Λαουδίκος), Αθηναίος, Δανάς, Τρουμπούνας, Φιλιππάκος, Μπαράι, Πλύγκος (88΄ Τσαλίκης), Στεφανής (73΄ Νικολής), Μασάδο.

ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Κουρζής Α., Χατζησεβαστός, Κορκής (80΄ Χαντακάρος), Κουρζής Ι. (60΄ Παντελής), Χατζηπαναγιώτης, Μέμα (89΄ Γεωργάκος), Χατζηαντωνίου, Πης, Λαμάι, Οχτάρας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments