Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στην Κάρπαθο

Μοιρασιά στην Κάρπαθο

0
poseidonas xalki
Dodekanisos

Τους βαθμούς μοιράστηκαν Ποσειδώνας και Αστέρας Π. καθώς αναδείχνηκαν ισόπαλοι 0-0 στην Κάρπαθο στην αναμέτρηση που άνοιξε χρονικά την αυλαία της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία και να δείχνουν πως ελέγχουν την περισσότερη ώρα το παιχνίδι. Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Πάττα παίζοντας πιο αμυντικά και προσπαθώντας να διαβάσει τον αντίπαλό της έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 42΄ όταν ο Κονόμη με διπλή προσπάθεια σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γαλάνη.

Στην επανάληψη οι Παστιδενοί παρουσιάστηκαν καλύτεροι δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ οι οποίες όμως σταμάτησαν στον πολύ καλό Γαλάνη. Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά προς το τέλος της αναμέτρησης βρήκε κάποιους κενούς χώρους ωστόσο οι φάσεις που έκανε δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ με αποτέλεσμα το στείρο 0-0 να παραμείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Τσοπανάκη.

Το παιχνίδι διαιτητευσε ο κ. Τσοπανάκης (Μπέκας, Αντωνάς)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Κούτολο, Τσιαβέλης, Βιλανούτσι (72΄ Βιτώρης), Φασουλέτος, Λαδένογλου, Σπανός Ι., Χατζημανώλης, Καουκάκης Χ. (61΄ Βασιλειώτης), Κοντονικόλας, Καουκάκης Γ.

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Ροδανάκης, Παγκράτης (85΄ Παπαμιχαήλ Μ.), Ισκάς, Καρύδης, Σκόρπος, Αυγενικού Στ., Στεργιόπουλος, Καλαγρής, Κονόμη (57΄ Αμπντουλάι), Γιαννακόπουλος (46΄ Κυρίτσης), Πολυχρόνης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments