Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Kαρέ τερμάτων από τον Κλεάνθη

Kαρέ τερμάτων από τον Κλεάνθη

0
Dodekanisos

Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ο Κλεάνθης επικράτησε εύκολα της Δόξας Ψίνθου με σκορ 4-0 και ξεκίνησε ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα.

Με το “δεξί” ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της ‘Α Κατηγορίας ο Κλεάνθης, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Δόξας Ψίνθου και να πανηγυρίσει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργο Σάββενα, ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και μετέτρεψε από το πρώτο ημίχρονο την αναμέτρηση σε τυπική διαδικασία.

Μόλις στο 10′ ο Κλεάνθης κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Λερογιάννης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μαριάς με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 23′ ο Σαββιδάκης εξουδετέρωσε το σουτ του Αλεξανδρίδη, ενώ στο 25′ και πάλι ο τερματοφύλακας της Δόξας Ψίνθου δήλωσε παρών, απομακρύνοντας την κοντινή προβολή του Γεωργαλλή. Στο 26′ το γέμισμα του Λερογιάννη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σαββιδάκη. Στο 40′ ήρθε το 2-0 για τους γηπεδούχους, όταν μετά από σέντρα του Χατζηκοσμά, ο Αλεξανδρίδης με ωραία κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 3-0 πέτυχε στο 45′ ο Γεωργαλλής με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Στην επανάληψη ο Κλεάνθης έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιου και είκοσι λεπτά πριν από το τέλος κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ. Πιο συγκεκριμένα στο 71’ ο Χατζηκοσμάς εκτέλεσε φαουλ από μακρινή απόσταση, η άμυνα της Δόξας αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 4-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γιαννουκάς με βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Δημητριάδη.

Το φιλμ του αγώνα:

10′ Kόρνερ του Λερογιάννη κεφαλιά του Μαριά 1-0.

21′ Σουτ του Αλεξανδρίδη απέκρουσε ο Σαββιδάκης.

23′ Κοντινή προβολή του Γεωργαλλή εντυπωσιακή επέμβαση του Σαββιδάκη.

25′ Σέντρα του Λερογιάννη στο οριζόντιο δοκάρι.

40′ Σέντρα του Χατζηκοσμά, κεφαλιά του Αλεξανδρίδη 2-0.

42′ Χαμένο τετ-α-τετ του Καρίκη, ο οποίος νικήθηκε από τον Καστανάκη.

45′ Σέντρα του Αλεξανδρίδη, ωραίο σουτ στην κίνηση από τον Γεωργαλλή 3-0.

71′ Απευθείας εκτέλεση φαουλ του Χατζηκοσμά στα δίχτυα 4-0.

86′ Χαμένο τετ-α-τετ από τον Χατζηκοσμά.

 Συνθέσεις:

ΚΛΕΑΝΘΗΣ (Γιώργος Σάββενας): Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Φουσάχια, Μαριάς, Μαϊλης, Πελέκης (64′ Μπερετούλης), Γιαννίκος (87′ Τζαβάρας), Χατζηκοσμάς, Αλεξανδρίδης (75′ Αρίφης), Λερογιάννης (73′ Δράκος), Γεωργαλλής.

ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ (Γιώργος Ορφανίδης): Σαββιδάκης, Καλοπήτας, Στελλάς, Ορφανός (37′ Πετράς), Μήτρου, Χατζηνικόλας, Δημητριάδης (79′ Στεργάκης), Τσούλλος, Καρίκης, Τσοπάνογλου (57′ Μπατέστας), Τριπολίτης.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments