“Μην μας αφήσετε να πεθάνουμε!”

0
Dodekanisos

Έκκληση στις Δυτικές  χώρες για συνέχιση της οικονομικής στήριξης της χώρας, απήυθηνε η σύζυγο του Βολόντιμιρ Ζελένσκυ, Olena Zelenska,. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, η Ζελένσκα μίλησε με δημοσιογράφο του καναλιού αφού οι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές στις ΗΠΑ μπλόκαραν ένα νομοσχέδιο για υποστήριξη στην Ουκρανία εν μέσω του πολέμου της εναντίον της Ρωσίας. Η έκθεση ανέφερε ότι η βοήθεια ήταν αξίας άνω των 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στη συνέντευξη, η Ζελένσκα τόνισε την απελπιστική ανάγκη για οικονομική υποστήριξη για τη λειτουργία της Ουκρανίας και τον αγώνα της κατά του ρωσικού στρατού εισβολής.
«Αν ο κόσμος κουραστεί, απλά θα μας αφήσουν να πεθάνουμε», είπε η Ζελένσκα. Μας πονάει πολύ να βλέπουμε τα σημάδια ότι η παθιασμένη προθυμία για βοήθεια μπορεί να εξασθενίσει. Είναι θέμα ζωής για εμάς. Επομένως, πονάει να το βλέπουμε”, πρόσθεσε.

Πρόσφατα, οι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές μπλόκαραν ένα νομοσχέδιο χρηματοδότησης που περιλαμβάνει οικονομική βοήθεια για την Ουκρανία , το Ισραήλ και την Ταϊβάν. Σε αντάλλαγμα για την υποστήριξη αυτού του νομοσχεδίου, οι πολιτικοί ζητούν από τον  Τζο Μπάιντεν να αυστηροποιήσει τους κανονισμούς στα νότια σύνορα της χώρας .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments