Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μίλησε… η εμπειρία!

Μίλησε… η εμπειρία!

0
DSC09129
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε η Κύπρος (μετά τη ήττα με τον Πολυβώτη εκτός έδρας με 1-0) αφού επικράτησε δύσκολα και με αρκετό άγχος των Ιπποτών με 3-2 στο γήπεδο Κοσκινού.
Στο πρώτο μέρος μπήκε μόλις ένα τέρμα, για λογαριασμό της γηπεδούχου ομάδας με τον Καραπάντζο στο 24’ (1-0). Στο 56’ ο Νίκας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Κύπρου (2-0), αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έδειξαν να εφησυχάζονται. Έτσι οι Ιππότες βρήκαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν 2-2 με τέρματα των Καραγιάννη στο 60’ και Έλιος στο 63’ και να αναγκάσουν τους γηπεδούχους να «τρέξουν». Τελικά η Κύπρος κατάφερε να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα στο 70’ με σουτ του Αγγελάκη από το ύψος της περιοχής και να αποφεύγουν μια ακόμη «γκέλα» που θα τους έκανε σίγουρα μεγάλη ζημιά στην προσπάθεια που καταβάλλουν να κερδίσουν την άνοδο.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Κάζας, Βασιλάς και Αναστασοπούλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΥΠΡΟΣ: Αγγελόπουλος, Καστανίδης, Μπάρτζος, Σκούμπρος Μπούμπουλης, Κιάρρι, Ροδίτης (79’ Καρτάλης), Χιουσένι, Νίκας (87’ Γκλάβας), Αγγελάκης, Καραπάντζος (81’ Βασιλείου)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σαγρής, Κοκκιαντώνης, Ζωάννου, Αρετόγλου, Μαρίνος, Τσάκε, Γκίνος (83’ Μουστούκης), Εμίρογλου (76’ Πουλάς), Έλιος, Αλιάι, Καραγιάννης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments