Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πέρασε από τη Σάλακο ο Ευαγόρας!

Πέρασε από τη Σάλακο ο Ευαγόρας!

0
empona euagoras
Dodekanisos

Την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Ευαγόρας καθώς έφυγε με το «διπλό» από τη Σάλακο νικώντας την Αναγέννηση Έμπωνας με 2-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας (2ος όμιλος)
Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή. Τελικά αυτή η πρωτοβουλία καρποφόρησε στο 23΄ όταν ο Μανιάς μετά από πάσα του Βασιλειάδη έκανε το 0-1 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτό το αποτέλεσμα έμεινε ως την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε με τους Μπονιάτες να παίρνουν την κατοχή, ενώ μετά την αποβολή του Λόσσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 60΄ πίεσαν περισσότερο την αντίπαλη άμυνα χωρίς ωστόσο να κάνουν τη μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Μόσιαλου. Από την άλλη η ομάδα του Αντώνη Αχιολά έπαιζε με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στο 87΄ πέτυχε το 0-2 με τον Βασιλειάδη σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.
Καλύτεροι των νικητών οι Βασιλειάδης και Μανταλιός, από την Αναγέννηση προσπάθησαν οι Κρομμύδας και Πεζουβάνης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Μπέρκας, Μπάρκας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ε.: Φλοσκάκης, Πεζουβάνης (73΄ Σφυράκης Ε.), Γιασιράνης Ν., Κωνσταντάκης, Σφυράκης Μ., Χατζηγιαννάκης, Τσαγγαράκης, Κρομμύδας, Φλοσκάκης Π.Ν. (62΄ Γιασιράνης Γ.), Σακαρέλλης, Λογοθέτης
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μόσιαλος, Τσιτσιρής, Ζαλογιάννης, Ταρατίτας, Μανταλιός, Βασιλειάδης (88΄ Κουνιός), Λόσσε, Κεπέρης (82΄ Πιστόλας), Καμπούρης, Μανιάς, Παπαντωνίου (64΄ Αθανασίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments