Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μετεγγραφή πήρε ο Μιχάλης Τριομμάτης

Μετεγγραφή πήρε ο Μιχάλης Τριομμάτης

0
Dodekanisos

Μετεγγραφή για τον Ο..Φ.Ν. Ιωνίας πήρε ο αθλητής Μιχάλης Μηνάς Τριομμάτης. Χαρακτηριστικό είναι και το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος.

Αναλυτικά:

“Και επίσημα πλέον στον Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ ο Ρόδιος αθλητής Τριομματης Μιχαήλ –Μηνάς μετά από την ανακοίνωση των μεταγραφών της Ε.Ο.Ποδηλασιας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια πετυχημένη και δημιουργική χρονιά ,το σωματείο μας θα είναι πάντα δίπλα του να τον στηρίζει στην προσπάθεια του στην κατηγορία 1ο χρονιά Ανδρών .
Ο αθλητής μας Αναχωρεί με πτήση της AEGEAN AIR LINES στις 25/01 και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα , για Αθήνα όπου εκεί θα ενσωματωθεί με τους συναθλητές του για συμμετέχουν στην πρώτη αποστολή της ομάδας με 25 αθλητές στο BREVET της Νεμέας απόστασης 200km στο πλαίσιο της προαγωνιστικης προετοιμασίας του με την συμμετοχή στην συγκεκριμένη διοργάνωση να ξεπερνά τους 300 αθλητές και γίνεται για 10η συνεχόμενη χρονιά
Είναι η πρώτη συμμετοχή με την νέα του ομάδα αρχηγός αποστολής θα είναι ο ΑΊ’ΒΑΤΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ συνοδός αποστολής και service θα είναι ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές
Να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές του αθλητή ΤΡΙΟΜΜΑΤΗ ΜΙΧΑΗΛ-ΜΗΝΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΧΟΡΗΓΟΙ
ATTIKA GROUP – BLUE STAR FERRIES -HELLINIC SEA WEAS
AEGEAN AIRLINES
SIXT RENT A CAR
PIZZA SPAGHETTI HOUSE
ΜΕΣΑΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ NRG-BOX -ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ -AKANTHOUS RODOS POPEYE’S SUPPLEMENTS ΡΟΔΟΥ-VOSPOROS GARDEN –BEE BEE HONEY PEUGEOT HELLAS”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments