Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Μεγάλη νίκη στη Βέροια για τον Διαγόρα

Μεγάλη νίκη στη Βέροια για τον Διαγόρα

0

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 2 – 0 σε βάρος της Βέροιας πέτυχε ο Διαγόρας στο πλαίσιο της Super League 2. Ήταν μια νίκη μεγάλη βαθμολογικής σημασίας για τη ροδίτικη ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Το σκορ άνοιξε στο 55’ ο Σταμένκοβιτς ( 0 – 1) και στο 64’ ο Γιανναράκης διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.
ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Παπαχρήστος, Ντουμάνης (77′ Μουχάλης), Στίκας, Περδίκης, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας (77′ λ.τ Ζιώγας), Γιουκούδης, Μπελεβώνης (65′ Ελευθεριάδης), Κασέμι (55′ Ιωάννου), Μπουόλι
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης, Γιανναράκης, Γκοζντάρεβιτς, Τάτσης, Μαγκάκης, Καραμανλής, Τσιαντούλας (82′ Καβαλιέρι), Λούκιτς (61′ Παπαϊωάννου), Σταμένκοβιτς (82′ Χουάν), Γκάτα (73′ Παραστατίδης), Μανιάς (73′ Βουργουντζής)

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ Διαγόρας
“Η ΠΑΕ ‘’Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905’’αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς την Π.Α.Ε. ‘’Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ’’, για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα μας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Θερμές ευχαριστίες προς τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. ‘’Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ’’ που φρόντισε να παραχωρήσει και να μας διευκολύνει σε προπόνηση, το προπονητικό της κέντρο. Υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments