Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλη ανατροπή για τον Απόλλωνα!

Μεγάλη ανατροπή για τον Απόλλωνα!

0
apollonas doksa
Dodekanisos

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) στο γήπεδο Απολλώνων ο τοπικός Απόλλωνας επικράτησε 3-2 με ανατροπή (0-2 μέχρι το 60΄) του Αστέρα Μασσάρων κατακτώντας έτσι την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες να είναι λιγοστές, σε αντίθεση φυσικά με το δευτερο ημίχρονο. Εκεί οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και στο 52΄ο Αλιάϊ με σουτ άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο Αλιάϊ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του γράφοντας το 0-2. Από την αλλή πλευρά οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν αφού στο 62΄ο Διακουράκης μείωσε σε 1-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Στο 71΄με σουτ του Κυριακάκη ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη. Τελικά η ολικη ανατροπή στο ματς ήρθε στο 89΄,ο Παπαχριστοδούλου σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Διακουράκης από κοντά έκανε το 3-2 ολοκληρώνοντας μια σπουδαια ανατροπή.
Διαιτήτευσε ο κ.Πατσιόπουλος (Μαυρουδής, Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μακαρούνας Ι., Σκούμπρος, Χατζηκυριάκος, Κυριακάκης, Ισκάς, Γεωργίου (67’ Δημητρόπουλος), Λαθούρης, Γεωργαλλής (52΄ Γιαννακόπουλος), Λολάκης, Διακουράκης, Παπαχριστοδούλου (89’ Πλάτσης Σ.) Αστέρας Μ.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόππος (40′ λ. τρ. Μαρίνοφ), Κούτρης, Κιλασίν Χ., Μπάρτζος (55′ Μίρτσεφ), Φωτάρας, Χατζημανώλης, Μπαϊρακτάρης, Διονυσιακόπουλος, Πατσιαούρας, Αλιάϊ, Πλαγγέτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments