Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Ολοκλήρωσε με νίκη

Ολοκλήρωσε με νίκη

0
euagora-aosimis1
Dodekanisos

Παίρνοντας την νίκη και τους τρεις βαθμούς ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα της Σύμης, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Ευαγόρα, με 1-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας.
Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά να μην μπορούν να ανοίξουν το σκορ.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν σχετικά νωρίς, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Rrapi Am. στο 56’. Από εκεί και πέρα, ο Ευαγόρας ανέβασε την απόδοση του, προσπάθησε να πιέσει ψηλά και να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε, παρά το γεγονός ότι η Σύμη από το 72’ και μετά αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Rrapi Am. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, παίρνοντας έτσι το «τρίποντο».
Διαιτησία: Φιλιππάκου, Βάσιλας, Καραγκιόζης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Βαρδόπουλος, Αθανασίου, Φαρμακίδης, Τσατταλιός, Κατσιμπράκης, Βασιλειάδης, Λαθουράκης (80’ Παπαχατζής), Καμπούρης (66’ Αναστασιάδης), Μανιάς, Τζόβαλιν, Αποστολάτος (60’ Σαρικάς).
Α.Ο.ΣΥΜΗΣ: Τσαβρής Ηλ., Μεγαλούδης (70’ Ζουρούδης), Berzeshta, Καραγιάννης, Χατζηπέτρος Ν., Στεφάνου, Κουμπιάδης, Rrapi G., Καραβαΐλης (46’ Τσίκκης), Rrapi Am., Χατζηπέτρος Μ. (89’ Hoyma)

Μαρία Αναστασοπούλου

eyagoras-aosimis

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments