Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν τους βαθμούς στ΄Αφάντου

Μοιράστηκαν τους βαθμούς στ΄Αφάντου

0
aera kalimniakos1
Dodekanisos

Σε ένα παιχνιδί με τη συμμετοχή αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών ΑΕΡΑ και Διαγόρας Βατίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στ΄Αφάντου, σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή την οποία και εκμεταλεύτηκαν αφού στο 25΄ο Μασάδο με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ΑΕΡΑ μπήκε φουριόζος καθώς στο 48΄κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με πλασέ του Κιόττου. Η συνέχεια ανηκε στους φιλοξενούμενους που ανέβασαν ρυθμό και μπόρεσαν να φτασουν στην ισοφάρηση πετυχαίνοντας δυο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στο 74΄ο Πιτσουρδάλης μετά από πάσα του Μοσχή έκανε το 2-1 ενώ στο 78΄ο Χαρτοφύλλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Αχιολάς, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μίγκλης(55΄Λαουδίκος), Παπαβασιλείου, Ροκάι, Μαλλιάκας, Πλύγκος(80΄Κρητικός), Κασιώτης, Νικολής, Κιόττου, Μασάδο(65΄Κανελόπουλος), Καντιμοίρης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Ζωγράφος, Γιανακόπουλος, Μοσχής(80΄Γρύλης), Πιτσουρδάκης, Αδάμος, Ζωάννου, Παπαστεφάνου, Κουρέλης(60΄Κοτζιάς), Παπουρδάνος, Τριανταφυλλίδης(35΄Διακοηλίας), Χαρτοφύλλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments