Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μεγάλες επιτυχίες του ΑΟ Σταματίου στους πανελλήνιους αγώνες Κ18 και Κ20

Μεγάλες επιτυχίες του ΑΟ Σταματίου στους πανελλήνιους αγώνες Κ18 και Κ20

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τη συμμετοχή των αθλητών του στους πρόσφατους πανελλήνιους αγώνες στίβου εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Σταματίου. Το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Μέσα στα στάδια της πόλης των Ιωαννίνων και της Λάρισας, όπου αγωνίσθηκε η αθλητική οικογένεια στίβου Κ20 και Κ18 αντίστοιχα όλης της Ελλάδας, οι φίλαθλοι χειροκρότησαν και τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Ρόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου, που ανέβηκαν στο βάθρο του Πρωταθλητή για να παραλάβουν τα μετάλλια τους.
Οι χρυσοί, οι ασημένιοι και οι χάλκινοι Πανελληνιονίκες του ΑΟ Σταματίου έδειξαν,με τις σπουδαίες επιδόσεις τους, ότιδεν συμβιβάσθηκαν με την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά πάλεψανκαι κράτησαν όρθιο τον Ροδίτικο Αθλητισμό.

Συγχαρητήρια θερμά στους αθλητές και στις αθλήτριες μας, για την περηφάνεια που μας χάρισαν αλλά και για τη δύναμη που μας έδωσαν, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε με αισιοδοξία τις μεγάλες αξίες του Αθλητισμού, κόντρα στην υγειονομική και οικονομική κρίση.
Εγκάρδια συγχαρητήρια ανήκουν στον προπονητή μας Λευτέρη Μπότσαρηκαι στις αθλήτριες τουΖενέγιαΕλιμπιόνα, ΖενέγιαΛάουρα, Οικονομοπούλου- Φωτεινού Άντα και Οικονομοπούλου Σαββίνα. Εγκάρδια συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στην προπονήτριαμαςΕύη Επισκόπου και στους αθλητές τηςΜέμα Μαρκέλο, Μάγου Ναταλία και Τσελιαγκό Ιωάννη. Ευχαριστούμε και την προπονήτρια μας Κατερίνα Κάτρη και τον προπονητή μας Βολονάκη Άγγελο γιατί πιστεύουμε ότι η δυναμική συλλογική προσπάθεια των τελευταίων ετών κατάφερε να οδηγήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου μας στο βάθρο του νικητή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο siteSrortsfeed.grγράφονται τα εξής για τον αθλητή μας Μέμα Μαρκέλο από τηνΠηνελόπη Γκιώνη:«Μία από τις αποκαλύψεις του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου Κ20, που διεξήχθη στα Ιωάννινα , ήταν και ο νεαρός σφυροβόλος Μάρκος Μέμα που έκανε την έκπληξη και μπήκε στο κλαμπ των Ελλήνων σφυροβόλων που κρατούν τις ρίψεις στο προσκήνιο. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα έχει σίγουρα μία θέση ανάμεσα στο κλαμπ των ριπτών που συνεχίζουν να κρατούν το επίπεδο στις ρίψεις ψηλά, εντός και εκτός συνόρων.».
Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν και στην κ. Καίτη Κυπραίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Σταματίου, η οποία συνόδευσε την αποστολή στα Ιωάννινα και συνέβαλε καθοριστικά στην άριστη επίδοση των αθλητών μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αλέξανδρο Παπαδημητρίου για τη σημαντική και εποικοδομητική του καθοδήγηση στην προπόνηση του αθλητή μας Μέμα Μαρκέλο και της αθλήτριας μας Μάγου Ναταλίας.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που έγινε στις 1 – 2 / 8/2020 στα Ιωάννινα είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Χρυσά μετάλλια:
1η στα 100μ με εμπόδια Ν: ΖΕΝΕΓΙΑ ΕΛΙΜΠΙΟΝΑ 14.37
1ος στη σφύρα Ε: ΜΕΜΑ ΜΑΡΚΕΛΟ 71.30μ.
1η στη σκυταλοδρομία (4 επί 400 Ν με 3:55.08) η ομάδα του ΑΟ Σταματίου με τις
ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΑΝΤΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΖΕΝΕΓΙΑ ΕΛΙΜΠΙΟΝΑ
ΖΕΝΕΓΙΑ ΛΑΟΥΡΑ

Αργυρά μετάλλια:
2η στα 400 μ. Ν : ΖΕΝΕΓΙΑ ΛΑΟΥΡΑ 56.74
Άλλες σπουδαίες διακρίσεις:
7η στη σφύρα Ν : ΜΑΓΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ 43.82 μ.
7η στα 100 μ. Ν : ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΒΒΙΝΑ 12.73

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που έγινε στις 25 – 26 / 7/2020 στη Λάρισα είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Χρυσά μετάλλια:
1η στα 400μ Κ: ΖΕΝΕΓΙΑ ΛΑΟΥΡΑ 57.06
Αργυρά μετάλλια:
2η στα 100μ. με εμπόδια Κ : ΖΕΝΕΓΙΑ ΕΛΙΜΠΙΟΝΑ 14.73

Χάλκινα μετάλλια:
3η στα 200 μ. Κ : ΖΕΝΕΓΙΑ ΛΑΟΥΡΑ 25.46
Άλλες σπουδαίες διακρίσεις:
4η στη σφύρα Κ : ΜΑΓΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ 54.94 μ.
8ος στον δίσκο Π : ΤΣΕΛΙΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 43.55 μ.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments