Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με το “δεξί” η Κύπρος

Με το “δεξί” η Κύπρος

0
Dodekanisos

Καλό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά έκανε η ομάδα της Κύπρου κερδίζοντας με 2-0 τον Άγιο Γεώργιο στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, στο 14΄ ο Αγγελίδης έκανε μια σέντρα σουτ ο Γερόντας δεν υπολόγισε σωστά με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστία για το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 23΄ με κοντινό πλασέ, στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με την Κύπρο να πνηγυρίζει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελίωσαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γερόντα στο 81΄ . Επίσης οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Παπαβασιλείου.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Κουλουρίδης, Αυγενικού Θ.)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΥΠΡΟΣ: Τύρελης (90΄ Μάγγος), Βασιλείου (75΄ Καλογερόπουλος), Χατζηνικόλας, Ζαχαρίας, Ροδίτης, Σταματουλάς, Αγγελίδης, Τριανταφυλλίδης, Κεχαγιόγλου, Αγγελάκης, Γουλόπουλος

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Γερόντας, Κόπελλος (46΄ Χατζηνικολού), Γιωργάς (76΄ Παπουλιάς), Κουτσουμπάρης, Ζόλταν, Κακκουλής Ε., Χατζηνικόλας (70΄ Κακκουλής Θ.), Αφαντενός, Χατζημανώλης, Παρδαλός, Φαρμακαλής (17΄ Σκορδάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments