Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με …σπασμένα τα φρένα!

Με …σπασμένα τα φρένα!

2
rodos oloi
Dodekanisos

Με …σπασμένα τα φρένα συνεχίζει η ομάδα της Ρόδου η οποία πέρασε σαν σίφουνας και από τα Μάσαρη, επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με 7 – 2! Το εντυπωσιακό είναι ότι τα «ελάφια» που έχαναν στο ημίχρονο με 1 – 0, έβαλαν όλα τους τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο διάστημα στο οποίο …πάτησαν τοπ γκάζι. Πάντως θα πρέπει να αναφερθεί η πολύ καλή προσπάθεια που έκανε ο Αστέρας στο πρώτο ημίχρονο οποίος προηγήθηκε στο σκορ και ξεκίνησε μάλιστα το δεύτερο ημίχρονο χάνοντας και μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνει και το 2 – 0. Οι γηπεδούχοι κόπιασαν πολύ και ίσως αδικούνται από την μεγάλη έκταση στο σκορ. Έπαιζαν μάλιστα με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Η Ρόδος από την άλλη πλευρά που έδειξε να δυσκολεύεται στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη βρήκε ρυθμό και έδειξε για μια ακόμα φορά ότι διαθέτει μια επίθεση που …πετάει φωτιές και είναι ικανή να κάψει την οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί στον δρόμο της.
Στο 29’ ο Γιώργος Παλγγέντης πέτυχε το 1 – 0. Η Ρόδος ισοφάρισε στο 50’ με αυτογκολ του Χ. Κιλασίν (1 – 1) και στο 60’ ο Σταμάτης Καντιμοίρης έκανε το 1 – 2. Στο 62’ ο Δελαπόρτας πέτυχε το 1 – 3 αλλά στο 65’ ο Γιώργος Πλαγγέντης μείωσε σε 2 – 3. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν τέσσερα τέρματα των φιλοξενούμενων. Σκόραραν οι Αμανατίδης (68’), Ευγενικός (68’), Δελαπόρτα (72’) και Παυλίδη (79’) με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 2 – 7.
Διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Λάζος, Μπερδεμπές). Στο 40’ αποβλήθηκε ο Ε. Κιλασίν με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί είχε μια αψιμαχία με τον Παυλίδη. Οι γηπεδούχοι «φώναξαν» ότι έπρεπε στη φάση αυτή να αποβληθεί και ο Παυλίδης που απλά είδε την κίτρινη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόππος, Χ. Κιλασίν, Ε. Κιλασίν, Μπαϊρακτάρης, Διονυσακόπουλος (60’ Μπάρτζος), Πατσιαούρας, Νικήτας, Χαρτζημανώλης (53’ Σκούμπρος), Μίρτσεβ (77’ Λούππος), Ε. Πλαγγέντης
ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Ιμεραλιλάϊκ (46΄ Ευγενικός), Στ. Καντιμοίρης, Μπιγκό, Χατζηλιόντας, Καλημέρης, Παυλίδης, Αμανατίδης (60’ Κακαζούκης), Αρχοντούλης, Δελαπόρτας (76’ Θεοδοσίου, Ορφανίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
4x4 erxomaste
4x4 erxomaste
8 years ago

aytogoal o kilasin kai me 10 apo to proto o asteras.oust re rezilia

Αρης
Αρης
8 years ago

[quote name=”4×4 erxomaste”]aytogoal o kilasin kai me 10 apo to proto o asteras.oust re rezilia[/quote]
Τι έπαθες;;;;