Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα έχουν με τη Φιλιππάκου!

Τα έχουν με τη Φιλιππάκου!

0
apollon kleanthis
Dodekanisos

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα παράπονα και των δυο ομάδων για την διαιτησία της Μαριέτας Φιλιππάκου, Απόλλων Απολλώνων και Κλεάνθης Παραδεισίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 στο γήπεδο του πρώτου. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι νιώθουν αδικημένοι με τα σφυρίγματα της κ. Φιλιππάκου, ενώ το αποκορύφωμα ήταν μια μεγάλη διακοπή του αγώνα στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου όπου δημιουργήθηκε ένταση. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα απείλησαν κάποια στιγμή ότι θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν από το γήπεδο, ωστόσο μετά από μια δεύτερη σκέψη παρέμειναν και συνέχισαν να αγωνίζονται. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά από τον αντίπαλο τους, ωστόσο η πολύ ποιοτική ομάδα του Κλεάνθη ανέβηκε στη συνέχεια και δημιούργησε ευκαιρίες να σκοράρει νωρίτερα από το 90’ όπου τελικά πέτυχε την ισοφάριση.
Στο 70’ το παιχνίδι διεκόπη για περίπου δέκα λεπτά λόγω διαπληκτισμών μεταξύ των παικτών. Τα πάντα ξεκίνησαν από ένα μαρκάρισμα του Γιαννίκου στο Χατζηκυριάκο. Από εκεί και πέρα δημιουργήθηκαν αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων. Ο Γιαννίκος ήταν εκτός εαυτού και θύμιζε ταύρος εν υαλοπωλείο καθώς ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τον έβρισαν παίκτες του Απόλλωνα Απολλώνων.
Στο 55’ ο Αλεξανδρίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι.
Στο 46’ ο Τάσος Παλάζης με απευθείας φάουλ έκανε το 1 – 0.
Στο 90’ ο Γεωργαλλής δέχθηκε μαρκάρισμα στην περιοχή από τον Ισκά και η διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1. Το πέναλτι αυτό αμφισβητούν οι γηπεδούχοι.
Διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Τσέτσος, Σταυρούλιας). Στο 70’ αποβλήθηκαν οι Τάσος Παλάζης (δεύτερη κίτρινη) και Γιαννίκος (απευθείας κόκκινη). Ο πρώτος όπως γράφει το φύλλο λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς και ο δεύτερος επειδή αγκάλιασε και έριξε βίαια στο έδαφος αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Και οι δυο ομάδες έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία της.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μακαρούνας Γιάννης, Χατζηκυριάκος, Σαπαλίδης, Δημητρόπουλος (82’ Σταύρος Παλάζης), Ισκάς, Μακαρούνας Μιχάλης (42’ λ.τ. Κυριαζάκος), Γεωργίου, Γιαννακόπουλος (63’ Θ. Μπαϊράμης), Λολάκης, Τάσος Παλάζης, Λαθούρης
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Βαρέλης, Γιατσιάτσος, Καρίκης, Ατσίδης (46’ Γεωργάς), Πελέκης, Δαλκίδης, Σκόρπος (89’ Δραγάτης), Αλεξανδρίδης, Παπαδημητρίου (82’ Θάνος), Γεωργαλλής, Γιαννίκος
Τι γράφει το φύλλο αγώνα
Μεταξύ άλλων, το φύλλο αγώνα που συνέταξε η διαιτητής αναφέρει τα ακόλουθα:
«Μετά τη λήξη του αγώνα κατευθυνόμενοι στα αποδυτήρια ένας φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας ο οποίος βρισκόταν δίπλα από τα αποδυτήρια έφτυσε και απείλησε τη διαιτητή. Κατόπιν τούτου καλέσαμε αστυνομική δύναμη της περιοχής για να διαφύλαξουμε τη σωματική μας ακεραιότητα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments