Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τη λύση έδωσε ο Μαρκόπουλος

Τη λύση έδωσε ο Μαρκόπουλος

0
markopoulos markos
Dodekanisos

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Μαρκόπουλος πέντε περίπου λεπτά πριν από το τέλος του παιχνιδιού, ο Άρης Αρχαγγέλου έφυγε με το «τρίποντο» από την Κάλυμνο, κερδίζοντας τον τοπικό Καλυμνιακό με 2 – 1. Οι «κιτρινόμαυροι» συνάντησαν αντίσταση από τους αντιπάλους τους οι οποίοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το ξεκίνημα τους.
Μόλις στο 10’ ο Χατζηνικόλας έκανε το 0 – 1 αλλά ο Καλυμνιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35’ με τον Κλειδαρά (1 – 1). Στο 73’ ο Άρης έχασε πέναλτι με τον Λαμπριανό (απόκρουσε ο Ζερβός) και τελικά τη λύση την έδωσε ο Μαρκόπουλος στο 85’ (1 – 2).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γκόγκος (Κρίκογλου, Παγώνη). Μικροπαράπονα έχει ο Άρης με τον προπονητλή Μιχάλη Μανωλά να δηλώνει λακωνικά πως “η διαιτησία θα μπορούσε να είναι καλύτερη”.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Ζερβός, Κλάψης, Φράγκος, Καμπούρης (70′ Χουρδάς Σ.), Μούστος, Τσαγκάρης, Λελέκης, Κάννης, Ζεμπιλάς (75′ Χουρδάς Δ.), Τρικοίλης (60′ Κοτσάνης), Κλειδαράς.
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Ζαρκαδούλας, Συμεωνίδης, Μαγιόγλου, Χατζησάββας, Δημητριάδης, Λαμπριανός, Χατζηνικολας (60’ Γκίκας), Νικηταράς, Μπαϊρακτάρης (90’ Τσελεπίδης), Μαρκόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments