Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με καρέ του Καρίκη η Δόξα

Με καρέ του Καρίκη η Δόξα

0
Dodekanisos

Καλύτερη η Δόξα Ψίνθου επικράτησε εκτός έδρας του ΑΣ Χάλκης με 4 – 1 και πρόσθεσε έτσι τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό της. Η ομάδα του Μιχάλη Μανωλά είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και στα δυο ημίχρονο και η νίκη της κρίνεται δίκαιη. Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Καρίκης ο οποίος σημείωσε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.

Στο 34’ ο Καρίκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1 και στο 52’ ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 0 – 2. Στο 57’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Διακοπαναγιώτης με κεφαλιά έκανε το 1 – 2. Στο 75’ και πάλι ο Καρίκης έκανε το 1 – 3 και στο 80’ ο ίδιος παίκτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 63’ ο Σαπαλίδης εκτέλεσε πέναλτι αλλά απόκρουσε ο Μιτζιρίκης. Το πέναλτι δόθηκε για χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Αναστασοπούλου, Ζαρίδας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Μιτζιρίκης, Διακοπαναγιώτης (67’ Ξηροκώστας), Αλεξίου, Ντάλας, Σαρίκος, Κόκας, Πουλής, Παπανικολάου, Σιμιτζής, Κουλούμπρης, Καρδούλιας
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Ευθυμίου, Ορφανός Χ., Πετράς, Τσοπάνογλου, Καρίκης (84’ Ρουμελιώτης), Μπατέστας, Ορφανός Δ., Σαπαλίδης (85’ Κοσκινιώτης), Λαουδίκος (76’ Συμιακός), Μακαρούνας, Πλύγκος (60’ Τσούλλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments