Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Τρίποντο” – ανάσα για Πολυβώτη

“Τρίποντο” – ανάσα για Πολυβώτη

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο και επιθετικό παιχνίδι που έγινε στη Νίσυρο, ο τοπικός Πολυβώτης επικράτησε με 3 – 2 της Αθλέτικο Αφάντου. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια και δεν κλείστηκαν ποτέ, ωστόσο ο Πολυβώτης ήταν ελαφρώς καλύτερος και κατάφερε να πάρει το «τρίποντο».

Το σκορ άνοιξε στο 23’ ο Μαραγκάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ( 0 – 1) αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα (στο 29’) ο Σακελλαρίου με σουτ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1) και στο 53’ ο Φωτεινής με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή (και με την βοήθεια και του ανέμου), έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1). Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 77’ με νέο απευθείας φάουλ αυτή τη φορά του Λαουδίκου έκαναν το 2 – 2 αλλά ο Πολυβώτης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Δυο λεπτά αργότερα (στο 79’), ο Β. Χατζηνικολάου πήρε τη μπάλα και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του μπήκε στην περιοχή και τελείωσε άψογα τη φάση μόνος του κάνοντας με σουτ το τελικό 3 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αυγενικού (Ροδίτης, Φασουλάρης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Ορσάρης, Σφακιανός, Χατζηνικολάου Χ., Πατρίκης, Σακελλαρίου, Χαζτηνικολάου Β., Φωτεινής (80’ Κάσδαγλης), Χατζηνικολάου, Πάπα (75’ Γερογιάννης), Παπαδάκης (81’ Δερμιτζάκης), Κάκιας (59’ Σφακιανός)
ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Χατζηνικόλας, Μπακίρης, Μοσχούς. Γιαννίκης, Ζευκίδης (87’ Κρητικός), Καλογήρου, Λαουδίκος, Κανέλλος, Δούης, Ταντίκης, Μαραγκάκης (81’ Καζέλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments