Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έμφραγμα στο 90’ για τον Απόλλωνα!

Έμφραγμα στο 90’ για τον Απόλλωνα!

0
Dodekanisos

Ανταπόκριση και φωτογραφία Λουκάς Χατζηνικόλας

Αν και προηγήθηκε με 2 – 0 μέσα στον Αρχάγγελο, ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη καθώς έμεινε στο 2 – 2 απέναντι στον μαχητικό Άρη.

Οι Απολλωνιστές που μπήκαν δυνατά κατάφεραν μέσα σε ένα λεπτό (στο 15’ και στο 16’) να πετύχουν δυο τέρματα με έναν πρώην «κιτρινόμαυρο» τον Μάριο Μπαϊρακτάρη όμως ο Άρης είχε απαντήσεις. Πριν τελειώσει το ημίχρονο κατάφερε να σημειώσει ένα κρίσιμο γκολ και στην επανάληψη διεκδίκησε με αξιώσεις την ισοπαλία την οποία και κατάφερε να πάρει στο 90’ Νωρίτερα πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν και τρίτο τέρμα και να «καθαρίσουν» ουσιαστικά το παιχνίδι. Ήταν το 69’ όταν ο Μαθιός πάσαρε στον Μπαϊρακτάρη και αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Καραγιάννη.

Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Μπαϊρακτάρης ο οποίος με σουτ έκανε το 0 – 1 ενώ μέσα σε ένα λεπτό (στο 16’), ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 0 – 2 και έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45’ ο Δημητριάδης κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1 – 2 και ξαναβάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο 90’ μετά από πάσα του Μάλιου ο Χατζηλιόντας με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Μοσχάτος, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Δημουλάς, Δανάς (73’ Δουκίσσης), Καλοπήτας (82′ Κατσούλης) , Πομπού, Γκίκας (31’ λ.τ. Δημητριάδης), Παπαοικονόμου, Θεοδωρής, Μάλιος, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Διακουράκης, Χαλκιαδάκης, Σαββούλης, Φλεβάρης (87′ Μουχαρέμι), Μπαϊρακτάρης, Νικολός (30’ λ.τ. Γιορδαμνής), Θεοδοσίου, Γεωργιάδης, Μαθιός (80′ Κυρίτσης), Χατζηκοσμάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments