Αρχική Uncategorized Με φόρα και με βασικούς

Με φόρα και με βασικούς

0
pas_giannina
Dodekanisos

Συνεχίζονται και σήμερα οι αγώνες Κυπέλλου σε Ελλάδα και Ισπανία, και από εκεί θα έρθουν οι δύο από τις βασικές προτάσεις μας για σήμερα, ενώ την τριάδα συμπληρώνει μία αναμέτρηση από τη Β’ Γερμανίας.

Γερμανία: Θα παίξει κλειστά

Με αμυντικό προσανατολισμό θα παραταχθεί κόντρα στη Χέρτα η Κολωνία, ελπίζοντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι Βερολινέζοι είναι σε καλή φόρμα, αλλά ο άσος τους δεν αξίζει στοιχηματικά. Θα προτιμήσουμε το under, που δίνεται σε αρκετά υψηλές τιμές.

 

Ελλάδα: Με φόρα και με βασικούς

Ο ΠΑΣ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση κόντρα στον κάκιστο τον τελευταίο καιρό Πανσερραϊκό και από τη στιγμή που κατεβαίνει πλήρης δεν πιστεύουμε πως θα έχει πρόβλημα. Ο άσος όπως είναι λογικό βρίσκεται αρκετά χαμηλά, οπότε θα πάμε με τον άσο από το ημίχρονο.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1/1 ΗΜ/ΤΕΛ


Ισπανία: Κουτσοί-στραβοί στο νησί

Αγώνα μεταξύ “τυφλού” και “μονόφθαλμου” έχουμε στο Μαγιόρκα-Ντεπορτίβο. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κακή κατάσταση, κι έτσι δε μας εμπνέει καμία από τις δύο για να τη στηρίξουμε. Θεωρούμε καλή επιλογή το goal/goal, πάντως.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ GOAL/GOAL

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments