Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ζητάει συγγνώμη η «Θύρα 6»

Ζητάει συγγνώμη η «Θύρα 6»

0
thira6_2
Dodekanisos
Επιστολή με την οποία τοποθετούνται για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πανναξιακό στο πλαίσιο του Περιφερειακού πρωταθλήματος, εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Διαγόρα «Θύρα 6». Αναφέρουν τα εξής:
«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Διαγόρα, μετά τα τελευταία γεγονότα της Κυριακής που μας πέρασε, νιώθουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη των πράξεων μας στον αγώνα Διαγόρας – Νικολακάκης για την είσοδο οπαδών μας από την θύρα 6 του γηπέδου στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς, αυτές οι ενέργειες μας, μόνο κακό κάνουν οικονομικά και ηθικά στον ιστορικό Διαγόρα μας και στο δύσκολο έργο της Επιτροπής Ποδοσφαίρου που αγωνίζεται καθημερινά για την επιβίωση του πολύπαθου σωματείου μας. Όσον αφορά τον αγώνα Διαγόρας – Πανναξιακός, είναι πέρα για πέρα αναληθές, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ότι επιτεθήκαμε στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας, ή σε οποιονδήποτε άλλο παίκτη ή παράγοντα. Η ιστορία έχει ως εξής: Στο 86’ λεπτό του αγώνα και ενώ αποχωρούσαμε από το γήπεδο, σε διάλογο οπαδού μας με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, ο οπαδός δέχθηκε χυδαίες, ανάρμοστες και ακατονόμαστες ύβρεις καις τη συνέχεια αφού επιχείρησε να τον πλησιάσει, δέχθηκε άνανδρο χτύπημα με συνέπεια να εισβάλλουμε στον αγωνιστικό χώρο και κάποιος να χειροδικήσει εις βάρος του τερματοφύλακα μας. Δικαιολογίες δεν ψάχνουμε. Είναι άκρως καταδικαστέα αυτά που πράξαμε και για μια ακόμα φορά ζητάμε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο, από τον προπονητή Πέτρο Ρουτζιέρη και από την Επιτροπή Ποδοσφαίρου.
Υ.Γ. Ενημερώνουμε όλους τους αθλητές, όλων των τμημάτων της ομάδας, ότι η βλάβη που προήλθε από το «πέταγμα» βεγγαλικού στο παρκέ της τέντας όπως έγραψε ξ εφημερίδα Ροδιακή με μεγάλους τίτλους, αποκαταστάθηκε πλήρως με καταναγκαστική εργασία από τη Θύρα 6»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments