Με επιτυχία το τουρνουά του Ρ.Ο.Α.

0
roa tournoua1

Το Σαββατοκύριακο έλαβε χώρα εσωτερικό τουρνουά του Ρ.Ο.Α στην περιοχή Πλημμύρι, όπου η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς πάνω από 50 οικογένειες μέλη και φίλοι του τένις απέδρασαν από την καθημερινότητα τους προς τιμήν μιας παλιάς παράδοσης που διατηρείτε εδώ και πάρα πολλά χρόνια από τον ιστορικό όμιλο.
Πολλές δεκαετίες πριν τα μέλη του ομίλου συνήθως μετά την κουραστική τουριστική σεζόν έκαναν μια απόδραση απο τη ρουτίνα τους κάνοντας μια εκδρομή-τουρνουά στο Ξενοδοχείο Ελαφος στον Προφήτη Ηλία .
Καθώς περνούσαν τα χρόνια και μετά τις περιπέτειες του ξενοδοχείου αλλά και των χωμάτινων γηπέδων του ο όμιλος συνέχισε το τουρνουά σε άλλα ξενοδοχεία αρκεί να είχαν γήπεδα τένις .
Έτσι και φέτος στο ξενοδοχείο Magic Life τα γήπεδα πήραν φωτιά .
Σε ένα απίστευτο περιβάλλον με 6 γήπεδα τένις , water park κλπ ο αρχικός σκοπός του τουρνουά ικανοποιήθηκε αφήνοντας το χαμόγελο στους συμμετέχοντες για αρκετές μέρες μετά.
Την πρώτη μέρα ξεχωρίζει κυρίως η κατηγορία των ζευγαριών που δημιουργήθηκε από γονείς με τα παιδιά τους, συμβάλλοντας στο δέσιμο των μελών με τους νεαρούς αθλητές και δημιουργώντας την απαραίτητη αίσθηση στα ενήλικα μελη της προστασίας και κηδεμονίας των ανηλίκων αθλητών καθώς είναι όλα παιδια μας .
Για την ιστορία την κατηγορία family κατέκτησε η οικογένεια Πιστόλα με νίκη επι της οικογένειας Εμμανουήλ ενώ στα δίπλα ενηλίκων σε ένα φανταστικό τελικό οι Αράπης Βασίλης και Μαρινάκης Μίνωας με τα δυνατά τους service έκαμψαν την αντίσταση των Σαββαίδη Κώστα και Σειτη Γιάννη και το τουρνουά Προφήτης Ηλίας 2016 έλαβε τέλος με χαμόγελα ικανοποίησης που μόνο αθλήματα όπως το τένις και σύλλογοι όπως ο ΡΟΑ μπορούν να χαρίσουν.

roa tournoua 3

roa tournoua2

roa tournoua