Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Άνετη πρόκριση του Φοίβου

Άνετη πρόκριση του Φοίβου

0
IMG 4332
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Φοίβος κέρδισε άνετα μα 5-2 την Αναγέννηση Έμπωνα στο γήπεδο της Σαλάκου και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου. Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και έτσι έγινε, αφού στο 14΄ο Σ. Ορφανίδης με πλασέ πέτυχε το 0-1. Το 0-2 σημειώθηκε στο 29΄με σουτ του Χαρτοφύλλη , μετά αππό εκτέλεση κόερνερ του νεαρού Θαρρενού Ραφαήλ. Πριν να ολοκληρωθεί το 45λεπτο ο Χαρτοφύλλης στο 36 με πλασέ έκανε το 0-3, μετά από σέντρα του Ντόστι. Στο δεύτερο μέρος οι τυπικά γηπεδούχοι Μπονιάτες μείωσαν το σκορ σε 1-3 στο 53΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρομμύδα. Στο 82΄ο Θαρρενός Ραφαήλ έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Σ. Ορφανίδη και εκείνος με πλασέ πέτυχε το 1-4. Στο 85΄ο Φοίβος με σουτ του Καραγεωργίου έκανε το 1-5. Η Αναγέννηση μείωσε και πάλι το σκορ στο 89΄με σουτ του Σακαρέλλη.
Διαιτησία Σπάρταλης- Αναστασοπούλου-Καραβελατζή
Αναγέννηση: Φλοσκάκης , Γιασιράνης Γ.(46΄Σφυράκης), Τσαγκαράκης, Κωνσταντάκης, Καρακόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Φλοσκάκης Π., Γιασιράνης Ν.( 67΄Σταμπολής), Κρομμύδας, Λογοθέτης(70΄Κατινάκης), Σακαρέλλης.
Φοίβος: Ματακάκης, Θεοδοσίου(46΄Ζαχαριάς), Μήτρου, Ταφάνι, Ντόστι, Ορφανίδης Σ., Κραγεωργίου, Τρέχας, Θαρρενός, Χαρτοφύλλης(46΄Τσουβαλάς), Χατζηκοσμάς(46΄ Τραπουζάνης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments