Αρχική Uncategorized Λευκή ισοπαλία στην Κρεμαστή

Λευκή ισοπαλία στην Κρεμαστή

0
Dodekanisos

Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ο Φοίβος Κρεμαστής απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας-Πανόπουλο, αφού δεν μετουσίωσε σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Λίγο έλειψε μάλιστα να ηττηθεί όταν στην τελευταία φάση του αγώνα σε μία φάση καρμπόν ίδια με αυτήν του Πανηλειακού της προηγούμενης εβδομάδας, παραλίγο να δεχθεί γκολ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και ακολούθησαν αυτό το ρυθμό μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, με την διαφορά ότι στο δεύτερο μέρος υπήρξαν πιο πολλές και πιο σίγουρες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα.Η ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας-Πανόπουλου ήταν σε παθητικό ρόλο καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας μονάχα μία τελική στο ματς.Στα λεπτά μεταξύ του 10ου και 19ου λεπτού Χατζησάββας και Πατσίλης είχαν καλές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα , ωστόσο δεν επετεύχθη γκολ.Επιθετικός μονόλογος στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, με τον Φοίβο να βάζει ουσαστικά μέσα στο τέρμα του τον Αστέρα. Μοναδική ευκαιρία στο 55′ ο Χατζησάββας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χρήστου, όμως ο δεύτερος του είπε «όχι» στο πλασέ του. Λίγα λεπτά αργότερα,στο 60′ ο Ορφανίδης σεντράρει και ο Τζελάι που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία, ενώ βρισκόταν μόνος του.Από εκεί και πέρα έγιναν πάρα πολλά σουτ από τους γηπεδούχους, με Ορφανίδη, Μπάρδη και Χατζησάββα , ωστόσο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο τελος, της αναμέτρησης όμως ο Φοίβος παραλίγο να ζήσει το ντεζαβού, αφού ο Αστέρας στη πρώτη του τελική προσπάθεια στο 95′ κόντεψε να σκοράρει.Ο Κυριάζος πέρασε τους πάντες και έβγαλε μια πάσα συρτή στον Μανωλιά που ανέβαινε από δεξιά όμως ο δεύτερος το πλασέ του κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, γλείφοντας το.

Παίκτης κλειδί

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Νίκος Ορφανίδης είναι αυτός που κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του καλύτερου στην αναμέτρηση.Πολλά τρεξίματα από τον αρχηγό του Φοίβου Κρεμαστής και πολλές μπαλιές και σουτ που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε γκολ.

Συνθέσεις:

Φοίβος Κρεμαστής: Μιχαλάκης, Ταφάνι(45′ Ταφάνι), Παπασταμάτης(60′ Τζελάι), Τερζίου, Νικήτας, Ορφανίδης, Γαργάλλης, Μπάρδης, Πατσίλης(78′ Πεταυράκης), Αρφαράς, Χατζησάββας

Αστέρας Αμαλιάδας Πανόπουλο: Χρήστου, Σιούλας(64′ Κουκλάς),Ζουλούμης(45′ Μωραίτης), Βεφ, Αφράτης, Γεωργακόπουλος, Μανωλιάς, Σκόνδρας, Φάμπιο(90′ Ζαγόπουλος), Κραγκούνης(92′ Μαρκόπουλος), Κυριάζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments