Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Και η νίκη στον Ιάλυσο!

Και η νίκη στον Ιάλυσο!

0
Dodekanisos

Πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Ιάλυσος, αφού με γκολ του Περογαμβράκη στο 25′ οι Τριαντενοί κατάφεραν να πάρουν την νίκη.Από ένα ημίχρονο είχαν και οι δύο ομάδες, ενώ αναγκάστηκαν μάλιστα να δουν παίκτη τους να αποχωρεί με κόκκινη κάρτα από το 15′.

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε κάπως … στραβά , αφού αμφότερες και οι δύο ομάδες είδαν να χάνουν από έναν παίκτη τους. Συγκεκριμένα, στο 15′ μετά από έντονες συζητήσεις αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα Προβατίδης και Στεφανίδης.Το παιχνίδι γενικότερα είχε έναν γρήγορο αρκετά ρυθμό. Το γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 25′ με τον Περογαμβράκη να πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και να ανοίγει λογαριασμό, κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυνατά ο Διαγόρας, που με ένα σουτ του Μπαξεβάνου στο 56′, που πέρασε ελάχιστα άουτ, έδειξε τις προθέσεις του.Τέσσερα λεπτά αργότερα, ξανά ευκαιρία για τον Γηραιό, με τον Γλύνο να σουτάρει αλλά να μην μπορεί να χριστεί σκόρερ.Μεγάλη η ευκαιρία που έχασε ο Διαγόρας στο 93′ με τον Χατζησάββα να βρίσκεται μέσα στην περιοχή , όμως το πλασέ του να καταλήγει άουτ.Γενικότερα, αλλαγμένη η εικόνα του Διαγόρα στο δεύτερο 45λεπτο, χωρίς όμως αυτό να μετουσιωθεί σε κάποιο γκολ που θα έφερνε τη ισοφάριση.

Παίκτης κλειδί

Ο Περογαμβράκης είχε πολύ καλή παρουσία μέχρι και το 68′ , όπου αποχώρησε, μάλιστα ήταν και αυτός που σκόραρε με πολύ ωραίο σουτ και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Φυλαχτός, Γερόλυμος, Παγώνης, Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου(65′ Μπουρλάκης), Μουκίδης(28′ Καρπαθάκης(90′ Τσαγκάρης)), Χατζησάββας, Γλυκός(74’Δήμας), Ντουάλα

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Κόλα(76’Αθανασίου), Σταυλάς(91′ Αρχοντούλης), Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Περογαμβράκης(68′ Χειμωνέττος), Μισέλ, Στεφανίδης, Δελαπόρτας, Κορέτα(46′ Βελλίνης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments