Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Λευκή ισοπαλία” στην Παστίδα

“Λευκή ισοπαλία” στην Παστίδα

0
Dodekanisos

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι του Αστέρα Παστίδας με τον Ηρακλή Μαριτσών στο γήπεδο του πρώτου. Ήταν μια αναμέτρηση που δεν είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις καθώς ελάχιστες φάσεις δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες.

Οι καλύτερες του αγώνα είναι οι ακόλουθες:
Στο 35′ ο Ε. Βασιλώττος έκανε πλασέ, ο Ροδανάκης απόκρουσε αλλά η μπάλα έφθασε και πάλι στον ίδιο παίκτη που έκανε και νέο πλασέ όμως πρόλαβε πάνω στη γραμμή ο Καρύδης.
Στο 71′ και μετά από αντεπίθεση, ο Σκόρπος ξέφυγε και εξαπέυσε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία και κατέληξε άουτ.

Σε γενικές γραμμές, το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά στην επανάληψη το σκηνικό ήταν διαφορετικό. Παρά το ότι μάλιστα ο Αστέρας έπαιζε με δέκα παίκτες, κατάφερε να είναι πιο επιθετικός και πιο δραστήριος.
Στο 43′ απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο Πάττας γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα. Δεν αποχωρούσε μάλιστα και έτσι στο παιχνίδι σημειώθηκε πεντάλεπτη διακοπή.
Στο 66′ απομακρύνθηκε και ο συνεργάτης του Φώτενας για διαμαρτυρία

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Στεφανάκης, Σαρρής). Στο 52′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πολυχρόνης για θέατρο. Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Ροδανάκης, Καρύδης, Αποστολάτος, Χαριτάκης, Κατσαμάκης, Καλαγρής (93’Κόρα), Ισκάς, Πολυχρόνης, σκΌΡΠςΟ (90′ Κυρίτσης), Γιαννακόπουλος (77′ Αβντουλά), Στεργιόπουλος (72′ Παγκράτης)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Λενιού, Ζάζας (85′ Μπάρτζος), Χ. Βασιλώττος, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής, Βασιλώττος Ευθ. (57′ Θαρρενός), Λερογιάννης (66′ Σιαμαντούρας), Κούρος, Λυριστής (81′ Γιαννακόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments