Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σημαντικό “διπλό” για τον Διαγόρα Βατίου

Σημαντικό “διπλό” για τον Διαγόρα Βατίου

0
Dodekanisos

Σημαντικό “διπλό” που του δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας, πέτυχε ο Διαγόρας Βατίου ο οποίος επικράτησε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΑΕ Κατταβιάς με 3 – 2. Οι Βατενοί πήραν τη νίκη στο 87′ και ενώ λίγο νωρίτερα είχαν δεχθεί την ισοφάριση από τους “κιτρινόμαυρους”. Είχαν όμως το καθαρό μυαλό να αντιδράσουν και να βάλουν άλλο ένα τέρμα.

Οι δυο ομάδες έχουν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν καλύτεροι οι γηπεδούχοι αλλά στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν και ο Διαγόρας Βατίου ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 27′ ο Μαριετάκης με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1 – 0.
Στο 49′ ο Καραγιάννης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Ζωάννου με κεφαλιά έκανε το 1 – 1.
Στο 61′ ο Έλληνας έδιωξε τη μπάλα αλλά ο Χαρτοφύλλης την κυνήγησε, μπήκε ανάμεσα στα δυο σέντερ μπακ και κατάφερε με πλασέ έκανε το 1 – 2.
Στο 82′ ο Κ. Κιλασίν έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Μαυρουδής έδιωξε με υπερένταση αλλά στην επαναφορά ο Μαντινάος με πλασέ πέτυχε το 2 – 2.
Στο 87′ ο Καραγιάννης έκανε την μπροστινή μπαλιά, ο Χαρτοφύλλης πέρασε στο σπρίντ το Νασσόπουλος και με πλασέ από πλάγια αριστερά έκανε το 2 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Κασιώτης, Καλκαβούρας). Στο 45′ αποβλήθηκε ο Μοσχής με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω διαπληκτισμού με την εξέδρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης (58′ Κ. Κιλασίν), Σιέχ, Μαριεττάκης, Χ. Κιλασίν, Κούτσι, Μαντινάος, Πάπα, Στεφανάκης, Νασσόπουλος, Μήτρου
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης, Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Ρέτσι (46′ Παπουρδάνος, 90′ Θεοδώρου), Κατσαρής, Χαρτοφύλλης (90′ Βασιλειάδης), Λ. Ζωάννου, Χότζα

Ανταπόκριση Νίκος Πάττας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments