Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Λαμπάδα στον Στεφανίδη!

Λαμπάδα στον Στεφανίδη!

0
Dodekanisos

Με ανατροπή, κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από το γήπεδο της Λίνδου ο ΑΟ Πυλίου. Οι Κώοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 3 – 2 σε ένα παιχνίδι που έδειχνε ότι τους “στράβωνε” αλλά κατάφεραν να το σώσουν στο τέλος κυρίως λόγω της προσωπικότητας ορισμένων παικτών όπως του Στεφανίδη ο οποίος μέσα σε ένα τρίλεπτο (από το 84′ έως και το 87′) έκανε το 2 – 1, 2 – 3 υπέρ της ομάδας του. Ήταν ένα σημαντικό “τρίποντο” που αναμφίβολα τονώνει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά να μην μπορούν να αναπτυχθούν σωστά και να κάνουν αρκετά λάθη. Η προσπάθεια τους ήταν να βγουν μπροστά κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα με τον Μάκη Μποϊλή όμως όλες οι προσπάθειες τους ήταν ανορθόδοξες και εύκολη λεία για την άμυνα του Κλεόβουλου. Οι Λινδιακοί ήταν σαφώς πιο ουσιαστικοί και χωρίς να εντυπωσιάσουν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ με ένα καταπληκτικό σουτ του Γκίκα στο 42′ (1 – 0) από μακρινή απόσταση. Είχε προηγηθεί ωραίος συνδυασμός με τον Αλέκο Κακλαμάνο.

Το ίδιο σκηνικό παρατηρήθηκε και στην επανάληψη με την διαφορά ότι από το 50′ και μετά οι Κώοι άρχισαν να βρίσκουν περισσότερο τα πατήματα τους και έτσι στο 68′ έκαναν το 1 – 1 με κοντινό σουτ του Νικήτα. Είχε προηγηθεί φάση διαρκείας στην περιοχή και κεφαλιά του Στεφανίδη στο δοκάρι. Η “απάντηση” όμως του Κλεόβουλου ήταν άμεση καθώς με τη σέντρα ο Μπαϊρακτάρης από κοντά έκανε το 2 – 1 και έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο ΑΟ Πυλίου δεν το έβαλε κάτω και στο 84′ μετά από μακρινό σουτ του Μαργαρίτη και ασθενή απόκρουση του Μήλιου, ο Στεφανίδης που καραδοκούσε με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2 – 2. Ο ίδιος στο 87′ μετά από κόρνερ του Μαργαρίτη από τα αριστερά, με κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας έκανε το 2 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Σπάρταλης, Σαρρής)

O AO Πυλίου όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι της Λίνδου



Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Μήλιος, Γιαννιού, Ηλίας Μπαϊρακτάρης (81′ Χατζηνικόλας), Τσελεπίδης (77′ λ.τ. Μαν. Κακλαμάνος), Γιατσιάτσος, Γκίκας, Μάριος Μπαϊρακτάρης, Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Αλέκος, Κολιοκώστας (75′ Τσιάτσιος), Ταγκάεφ
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Μιχαλάκης, Μποϊλής (74′ Συντυχάκης), Ε. Κεφαλιανός (55′ Μαργαρίτης), Νικήτας, Χατζηβασίλης, Γεωγιάδης, Μπεκιρλάρι (74′ Γ. Κεφαλιανός), Χατζησουλεϊμάν, Στεφανίδης (90′ Τρικοίλης), Βλαντιμίροφ, Δρόσος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments