Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Χάθηκαν τζάμπα δυο βαθμοί!

Χάθηκαν τζάμπα δυο βαθμοί!

1
Dodekanisos

ΠΑΛΛΗΝΗ: Ανταπόκριση Αλέκος Κελόγλου

Δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Ρόδος. Οι «πράσινοι» έμειναν στο στείρο 0 – 0 στην Παλλήνη με τον Παλληνιακό, μετά από ένα παιχνίδι που ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Ροδίτικης ομάδας αλλά δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.

Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά, δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, ωστόσο ακόμα και έτσι, ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν φύγει από την Παλλήνη με το «διπλό» που ήταν και το ζητούμενο. Η Ρόδος κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει αλλά οι παίκτες της δεν είχαν το απαιτούμενο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι σε μια ομάδα που όπως αναμενόταν ήταν επικίνδυνη και ικανή να κάνει τη ζημιά αν της δινόταν η ευκαιρία. Υπήρξαν ορισμένες φάσεις για την ομάδα της Παλλήνης, όμως και η άμυνα των «ελαφιών» αλλά και ο Πίτκας ήταν σε ετοιμότητα. Η Ρόδος σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας, κάτι που αναμένεται να δείξει στις επόμενες αγωνιστικές.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ στην εξέδρα
Έντονο ήταν το ροδίτικο χρώμα στην εξέδρα του γηπέδου του Παλληνιακού. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον πρόεδρο της Ρόδου Αντώνη Μαρτίνη αλλά και άλλους φίλους της Ρόδου.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 3’ μετά από σουτ του Μπίσα η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου με τον διαιτητή πάντως να αδφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί
Στο 9’ ο Κοβάνης με σουτ από καλό σημείο έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 19’ ο Ραχήμ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα ελαφρώς δίπλα από το δοκάρι (άουτ).
Στο 24’ ο Χατζησάββας βρέθηκε σε σημείο βολής και έκανε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε πάνω στον Ελ Γκαμάλ.
Στο 44’ η Ρόδος έχασε κλασική ευκαιρία όταν από μπαλιά του Μπίσα, ο Μπουντόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που έκανε εξουδετέρωσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Παλληνιακού.
Στο 52’ ο Μπίσα μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το πλασέ αλλά και πάλι ο Τσάκαλος απόκρουσε.
Στο 54’ η Ρόδος έχασε και πάλι κλασική ευκαιρία όταν ο Νικολόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Μπουντόπουλος πλάσαρε από κοντά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 64’ ο Ραχήμ μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το σουτ όμως ο Τσάκαλος και πάλι λειτούργησε πολύ καλά και απόκρουσε.
Στο 93’ ο Βλάχος μπήκε επικίνδυνα από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ αλλά ο Πίκτας ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε τη μπάλα.

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος (Αδαμόπουλος, Τσολακίδης) από τον Σύνδεσμο της Αττικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Παπαθανασίου (90’ Τριχάκης), Νικολόπουλος, Σούλης, Κανταρτζής, Μισέλ, Αντωνιάδης (48’ Δελαπόρτας), Μπουντόπουλος, Χατζησάββας (67’ Βουργουντζής), Μπίσα, Ραχήμ
ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσάκαλος, Λάζαρης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Αγγελίνας (81’ Σπίνος), Κότσι (93’ Ντόκος), Δημογιάννης, Κασάπης (58’ Κυριόπουλος), Κοβάνης, Δημητρακόπουλος (56’Τριφιάτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Παλληνιακός-ΑΣ Ρόδος  0-0 […]